Oferte cazare Poiana Brasov

Orasul Brasov este situat in centrul tarii, inconjurat de Carpatii de Sud, si face parte din regiunea Transilvania. Brasovul este atestat documentar din 1252 sub numele latin Corona sau denumirea germana Kronstadt, care inseamna “Orasul Coroana”, ambele denumiri fiind oglindite in sigla orasului. Daca sunteti in Brasov, merita sa va plimbati prin jurul Pietii Sfatului, aflata in centrul vechiului oras medieval, unde puteti admira cladiri foarte frumos decorate in stil baroc. Piata Sfatului este de asemenea si scena de desfasurare a festivalului international de muzica Cerbul de Aur. De asemenea, nu puteti rata Biserica Neagra, aflata la cativa metri departare, cea mai mare biserica gotica din Romania. Datorita relansarii economice din ultimii ani si numarul crescand de turisti, Brasovul si-a dezvoltat multe oferte de cazare, precum hoteluri si pensiuni, sau inchirieri de apartamente pe termen scurt. Beneficiati acum de un sejur, o vacanta sau o excursie de vis in Poiana Brasov. Oferim cele mai bune oferte de cazare la , vile Poiana Brasov si oferte hotel Poiana Brasov.

Oferte Pensiuni Poiana Brasov

Poiana Brasov, Transilvania, Romania reprezinta o destinatie moderna pentru ski, demna de atentia turistilor pentru servicii de calitate, a conditiilor excelente de ski si a ofertelor de cazare cu tarife accesibile.

Partiile de ski din Poiana Brasov sunt amenajate si sunt accesibile cu telegondola. Turistii pasionati de sporturile de iarna au la dispozitie partii in Poiana Brasov pentru toate nivelurile de dificultate: piste pentru incepatori, avansati si experti. In general partiile din Poiana Brasov sunt diversificate si se potrivesc oricarui tip de schior: partii pentru snowboarding sau alte sporturi extreme, ski nocturn, cross-country etc. Incercati acum cele mai bune oferte la hotel Brasov pe care vi le ofera platforma noastra!

Cazare Brasov

Cazare Brasov

preturi de la: 27 Euro / camera

Cazare Poiana Brasov

preturi de la: 50 Euro / camera

Cazare Rasnov

preturi de la: 26 Euro / camera