Oferte cazare Bucovina

Leagan de veche civilizatie, unde istoria se impleteste cu legenda, Bucovina pastreaza marturii ale prezentei omului din cele mai indepartate vremuri. Cele 96 de morminte de incineratie scoase la lumina la Zvoristea, ca si descoperirile arheologice de la Silistea Scheii, Suceava, Bosanci, Probota sau Dolhestii Mari atesta existenta unor asezari traco-getice si dacice bine conturate. Meleagurile bucovinene au fost martorii inchegarii si dezvoltarii in secolul XIV, a statului feudal independent al Moldovei. Asezari precum Baia, Siret, Suceava, Radauti pastreaza pana in zilele noastre constructii (cetati, ctitorii si case domnesti s.a.) din vremea primilor voievozi moldoveni. Alte localitati precum Putna, unde in 1871 festivitatile prilejuite de implinirea a 400 de ani de la zidirea ctitoriei lui Stefan cel mare s-au transformat, cu participarea lui Mihai Eminescu, Mihai Slavici, Ciprian Porumbescu si a altor tineri veniti din toate provinciile istorice romanesti, intr-o impunatoare manifestare a cunostintei de neam si de tara a romanilor de pretutindeni, evoca sugestiv rolul active pe care locuitorii suceveni l-au avut de-a lungul timpului pe scena istoriei.

Oferte pensiuni Bucovina

Cazare ieftina la vile Bucovina  2018 – 2019. Rezerva online la preturi mici si bucura-te de vacante frumoase, alaturi de noi.Conceptul de all inclusive in Bucovina difera de la hotel la hotel in functie de numarul de stele si pret. Unele hoteluri includ anumite servicii si facilitati oferite turistilor cum ar fi accesul gratuit la sauna, gratuitate pentru sezlongurile de pe plaja, accesul gratuit la sala de fitness, WiFi in lobby Gratuit, programe de animatie pentru copii si diverse spectacole de seara pentru adulti precum si organizarea unor excursii optionale.

Hotel Bucovina

Bucovina a fost locuita de romani din cele mai vechi timpuri, facand parte din voievodatul Moldovei, iar mai apoi fiind anexat de catre Austria in anul 1775.
In anul 1849 devine Ducatul Bucovinei, unindu-se ulterior cu celelalte provincii romanesti in Romania Mare in anul 1918, iar dupa cel de-al doilea razboi mondial, partea sa de nord sa fie ocupata de URSS, ajungand dupa destramarea acesteia parte a Ucrainei.Oferim cele mai bune preturi pentru  cazare si sejur pe Bucovina , consulta site-ul pentru mai multe informatii!


Cazare Gura Humorului

Cazare Gura Humorului

preturi de la: 31 Euro / camera

Cazare Suceava

Cazare Suceava

preturi de la: 31 Euro / camera

Cazare Iasi

Cazare Iasi

preturi de la: 40 Euro / camera