Oferte cazare Transalpina

Soseaua Transalpina traverseaza Muntii Parang si se intinde de la Novaci pana la Jina Saliste, insa partea cu adevarat incantatoare este de la Ranca pana la Obarsia Lotrului. Ai crede ca numai cu tehnologia de astazi se poate face un drum care taie crestele muntilor la peste 2.000 de metri altitudine pe o distanta de aproape 30 de kilometri. De aceea nu poti sa nu ramai mut de uimire cand afli ca Transalpina nu este doar cea mai inalta sosea din Carpati, ci si cea mai veche. Veche de 2.000 de ani. A fost construita de armatele romane in drum spre Sarmizegetusa si abia dupa anul 1930 a fost pavata cu piatra. In timpul celui de-al doilea razboi mondial, nemtii au reabilitat intregul traseu, dupa care a fost, din nou, dat uitarii. Zeci de ani, doar cei care au iubit cu adevarat muntele, putini la numar, au mai stiut ca in Romania exista o sosea care duce spre locuri de o frumusete ireala.

Oferte pensiuni Transalpina

Cazare ieftina la vile Transalpina  2018 – 2019. Rezerva online la preturi mici si bucura-te de vacante frumoase, alaturi de noi.

Hotel Transalpina

Oferim cele mai bune preturi pentru  cazare si sejur pe Transalpina , consulta site-ul pentru mai multe informatii!Cazare Ranca

Cazare Ranca

preturi de la: 30 Euro / camera

Cazare Voineasa

Cazare Voineasa

preturi de la: 26 Euro / camera

Cazare Tau Bistra

Cazare Tau Bistra

preturi de la: 30 Euro / camera