DE CE CU NOI?!

Echipa noastra este formata din oameni ai muntelui si din oameni pasionati de calatorii, care va propun sa redescoperiti turismul romanesc, in zona montana!
Deviza de la care am pornit este comunicarea cu pasiune si sinceritate despre un loc pe care il iubim cu totii. De aceea, ne dorim sa il vedem crescand cu ajutorul vostru, al turistilor, ce se incumeta sa calatoreasca la munte, pentru a-i descoperi atuurile – aerul curat, crestele inalte, marea de verdeata, mixul cultural si multe altele.
Nu ne credeti pe cuvant! Veniti cu noi la munte!

Echipa noastra
Dragoș Cătălinoiu Gociman
Initiator Proiect

Gabriel Iliescu
Initiator Proiect

Răzvan Țonea
Coordonator vanzari

Bogdan Pîrvu
Specialist Back Office


Georgiana Vlad
Specialist Back Office

Liana Părăluță
Specialist Back Office

Laura Cotună
Specialist Back Office

Alexandra Nedelcu
Consultant turism


Adriana Ion
Consultant turism

Isabelle Cristea
Consultant turism

Ionela Munteanu
Specialist Resurse Umane

Daniel Vladut
Specialist Back Office


Mădălina Radu
Traducator limba engleza

Credem in turismul romanesc. Credem in zona montana si in serviciile turistice oferite in aceasta zona!
Avem o experienta de peste 8 ani in dezvoltarea de proiecte de succes, printre beneficiarii serviciilor noastre turistice numarandu-se peste 50 de companii si peste 5,000 de turisti individuali. Sustinem turismul romanesc, zona montana si atestam serviciile oferite!
Iti recomandam cu caldura aceasta destinatie!

Echipa
SpreMunte

CE ITI OFERIM?

1. Consultanta in alegerea pachetului turistic cel mai potrivit asteptarilor tale;
2. Servicii turistice integrate de transport, cazare, masa, excursii, servicii VIP si servicii personalizate;
3. Asistenta turistica pe toata perioada sejurului cu un reprezentant al agentiei noastre, care te va ajuta in rezolvarea diferitelor probleme: de la asistenta medicala, pana la cadouri pe care doresti sa le oferi persoanelor apropiate sau rezolvarea nemultumirilor aparute pe parcursul sejurului;
4. Ghizi atestati sau translatori vorbitori de limba: engleza, franceza, germana, rusa, chineza si japoneza;
5. Iti garantam un portofoliu verificat si selectat de hotelieri si prestatori de servicii turistice si, garantat, cele mai mici preturi de rezervare pentru acestia;
In cazul in care vei gasi un pret mai mic la oricare dintre clientii parteneri, vei achita pretul oferit de acestia pentru serviciile turistice.

Te incurajam sa iti exprimi punctul de vedere si asteptam pareri, sugestii sau recomandari atat pe e-mail, cat si via Facebook!
Daca ai un hotel sau o pensiune ori daca oferi servicii turistice in zona montana (esti ghid turistic, detii masini de teren, ai restaurant etc.) si doresti sa iti promovam afacerea fara costuri din partea ta, contacteaza-ne la telefon 0747.199.099 sau trimite-ne un mail pe parteneri@edentravel.ro.