De ce sa vizitam zona Bran - Moeciu

Bine de stiut: sfaturi si recomandari

Asistenta permanenta pe perioada sejuriului

Cel mai mic pret garantat

Servicii integrate pentru un sejur perfect

Garantiile spremunte.ro

Bran, Moieciu, Cheia, Pestera, Magura, Moieciu de Sus, Fundata si Cheile Gradistei

Aventura. Traditii. Relaxare.

 

Oferte destinatii Bran-Moeciu

Zona Bran Moeciu, cu satele pitoresti Cheia, Pestera, Magura, Moieciu de Sus, Fundata si Cheile Gradistei, ofera conditii excelente de cazare si de petrecere a timpului liber. Cadrul natural, cu peisaje de invidiat, aerul ozonat, benefic sanatatii, susurul apelor cristaline de munte si, nu in ultimul rand, gastronomia traditionala apetisanta sunt doar cateva dintre ofertele turistice ale zonei.

Oferte Bran

Bran–Moieciu se afla la aproximativ 30 de minute de mers cu masina de Brasov. In plus, iti ofera acces facil, atat la atractiile turistice oferite din aceasta zona, cat si la Sibiu si Cluj.
Zona Bran-Moieciu este poate una dintre cele mai frumoase zone din Transilvania, pe site-ul nostru vei gasi cele mai bune oferte Rucar-Bran si oferte Moeciu de Sus si de Jos. Aceasta poate fi completata cu atractiile de pe Valea Prahovei, castelele Peles si Pelisor, Babele si Sfinxul din Bucegi, varful Omul sau parcul de aventura de pe domeniul Cantacuzino din Busteni.
Bran, reprezinta o destinatie moderna pentru ski, demna de atentia turistilor pentru servicii de calitate, a conditiilor excelente de ski si a ofertelor de cazare cu tarife accesibile. Partiile de ski din Bran sunt amenajate si sunt accesibile cu telegondola. Turistii pasionati de sporturile de iarna au la dispozitie partii in Bran pentru toate nivelurile de dificultate. Viziteaza acum si vezi oferte castelul Bran, si castelul Groazei din Bran. Poti face drumetii si poti ajunge pana la Vf Omu prin culuarul Rucar-Bran!

Castelul Bran – castelului lui Dracula.

Cunoscut si sub numele de Castelui lui Dracula, este principalul punct de atractie al zonei. Titulatura a fost primita in urma cu mai bine de 30 de ani. Se spune ca un grup de turisti americani a venit in cautatea lui Dracula, dupa ce au vazut filmele realizate dupa romanul lui Bram Stoker. Au mers in toata Transilvania si au ajuns la Bran. Aici au vazut castelul care semana bine cu cel din cartea lui Bram Stoker, roman scris la sfarsitul secolului al XIX-lea. Asa a devenit castelul Bran – castelului lui Dracula.
Drumetiile montane, mesele servite la stane traditionale, plimbarile cu caruta trasa de cai sau ATV-urile, activitati off-road, vizite la mesterii populari sau participarea la activitati traditionale precum incondeierea oualelor, vizitarea pesterii Dambovicioara sau a pesterii cu Lilieci, cheile Gradistei si cheile Moieciului, cetatea Rasnov sau Dino Park Rasnov sunt doar cateva din atractiile zonei.

Oferte ski Zanoaga

Domeniul schiabil din zona Bran-Moieciu cuprinde o multime de partii ideale pentru iubitorii sporturilor de iarna. Astfel, ai parte departiile de schi si snowboard de la Bran, cu o lungime de 700 de m si de partia Zonoaga. Aceasta din urma, cu o lungime de 650 m si o diferenta de nivel de 145m, beneficiaza de nocturna si teleski, precum si de tunuri mobile de zapada. Partiile de schi de la Cheile Gradistei ofera conditii excelente pentru iubitorii de sporturi de iarna de nivel incepator sau mediu. Oferte Moeciu pentru domeniu skiabil sunt foarte diversificate.

Bran-Moeciu: Hoteluri, Pensiuni, Gospodarii traditionale, Campinguri

CELE MAI BUNE CONDITII DE CAZARE DIN ZONA BRAN-MOIECIU

Iti propunem doar locatii turistice atent selectate, care garanteaza atat rezervarea, cat si conditiile de cazare sau serviciile turistice prezentate. De asemenea, ai parte de cel mai mic tarif.

DETALII CAZARE BRAN-MOECIU