De ce sa vizitam Brasovul si Poiana Brasov

Bine de stiut: sfaturi si recomandari

Asistenta permanenta pe perioada sejuriului

Cel mai mic pret garantat

Servicii integrate pentru un sejur perfect

Garantiile spremunte.ro

Brasov si Poiana Brasov

Oras medieval boem, langa cea mai populara statiune de schi din Romania!

Oferte destinatii Poiana Brasov

Destinatii turistice premium din Romania!
Brasovul, orasul cu turnuri gotice si porti medievale este brazdat cu cladiri si biserici stralucitoare in stil baroc, cafenele boeme si o viata de noapte intensa.
Judetul Brasov are foarte multe locuri frumoase de care nu te saturi niciodata. Poti sa le vizitezi de cate ori doresti, pentru ca de fiecare data vei vedea acelasi loc cu alti ochi si cu alta satisfactie. Castele, pesteri, cetati, chei, munti – le gasesti pe toate in aceasta regiune de poveste.
Ca sa va puteti face un traseu in care sa includeti cele mai frumoase locuri, va amintim ce puteti vedea in judetul Brasov.
Poiana Brasov este renumita pentru partiile de schi si pentru drumetiile montane.
Cauti idei de destinatii pentru Poiana Brasov sau cetatea veche din Brasov, consulta platforma noastra online pentru cele mai noi si bune de vizitare Brasov. Oferim informatii despre obiectivele turistice pe care le poti vizita, gasesti ultimele oferte de vizitare Brasov.
Daca ajungeti in Brasov sau Poiana Brasov , trebuie sa va alocati macar o zi pentru vizitarea orasului medieval de la poalele Tampei. Va recomandam sa incepeti din centru istoric al Brasovului, cu Piata Sfatului, care gazduieste in functie de sezon diverse evenimente. Nu ratati Biserica Neagra , unul din cele mai reprezentative monumente de arhitectura gotica din Romania. De asemenea, nu uitati de strada Sforii , Bastionul Tesatorilor si poarta Schei. Apoi, importanta este si poarta Ecaterinei, construita in secolul al XVI-lea pentru accesul in cetatea medievala. Turnul Negru, turnul Alb, strada dupa Ziduri care inconjoara cetatea Brasovului, sau varful Tampa ofera o panorama spectaculoasa asupra orasului.
Alte obiective de neratat sunt: gradina zoologica din Brasov sau parcul Aventura – cel mai mare parc de aventura din Romania. Poti vizita si alte obiective turistice Brasov doar incearca sa consulti oferta de pe site.
Brasov reprezinta o destinatie moderna pentru ski, demna de atentia turistilor pentru servicii de calitate, a conditiilor excelente de ski si a ofertelor de cazare cu tarife accesibile. Doresti o destinatie unde sa iti petreci timpul liber pentru vizitat, atunci incearca cetatea din Brasov, vei avea multe locuri de vizitat. Oferte Ski Brasov (Transilvania, Romania) iarna 2018 – 2019 – Alege oferta si rezerva online prin platforma noastra online! Cele mai Bune Preturi!

Atractii turistice din Brasov

Partiile din Poiana Brasov, cea mai populara statiune de schi din Romania, se intind pe aproximativ 80 de hectare, cu un total de 24 km de partii, cu diverse grade de dificultate. Statiunea a fost gazda Festivalului European pentru Tineret Olimpic in anul 2013, alaturi de Rasnov, Predeal si Fundata.

Destinatii brasov cetate

a fost votata cea mai accesibila statiune de schi din Europa in anul 2008 de catre site-ul telegraph.co.uk
Pentru cei care prefera saniutele, in Poiana Brasov exista o zona special amenajata in care se pot distra in voie. Pe langa partia de saniute, a fost amenajata o partie cu patru culoare pentru snowtubbing.
Poiana Brasov mai ofera o multitudine de atractii turistice: plimbari cu ATV-uri, cu snowmobil-ul sau caruta trasa de cai, drumetii, traseele montane, distractii in aer liber, patinaj, stane turistice, parcuri de aventura si distractie, cafenele, baruri sau restaurante.

Brasov-Poiana Brasov-Rasnov: Hoteluri, Pensiuni, Gospodarii Traditionale, Campinguri

CELE MAI BUNE CONDITII DE CAZARE DIN BRASOV – POIANA BRASOV – RASNOV

Iti propunem doar locatii turistice atent selectate si locuri de vizitat Brasov. Acestea garanteaza atat rezervarea, cat si conditiile de cazare sau serviciile turistice prezentate. De asemenea, ai parte de cel mai mic tarif.

DETALII CAZARE BRASOV – POIANA BRASOV – RASNOV