De ce sa vizitam Valea Prahovei

Bine de stiut: sfaturi si recomandari

Asistenta permanenta pe perioada sejuriului

Cel mai mic pret garantat

Servicii integrate pentru un sejur perfect

Garantiile spremunte.ro

Statiuni montane Valea Prahovei

Unul din cele mai mari si mai frumoase domenii schiabile din Romania!

Una dintre cele mai cunoscute destinatii de vacanta din Romania, Valea Prahovei, va asteapta cu statiunile sale Busteni, Sinaia, Azuga, Predeal, pentru a le vizita. Tot ce putem spune e ca daca doriti o experienta de neuitat cu telecabina, puteti incerca Busteni si Sinaia, daca doriti o partie de ski de mare dificultate puteti incerca sa schiati pe Partia Kalinder din Busteni. Doresti sa ai parte de o vacanta de neuitat consulta oferta de destinatii Valea Prahovei 2018 .De asemenea daca doriti o vacanta pentru intreaga familie atunci puteti alege linistiti din oferte noastre pentru munte pe Valea prahovei! Poti incerca oferte hotel 5 stele busteni, precum si oferte hotel Predeal si oferte pensiuni Sinaia.

Valea Prahovei, unul din cele mai mari si mai frumoase domenii schiabile din Romania!

Principalele obiective turistice sunt castelele Peles si Pelisor cu poiana Stanii Regale din Sinaia, Babele si Sfinxul din Bucegi, varful Omu, crucea de pe Caraiman, pestera de Gheata-Piatra Mare, cascada Tamina din inima muntilor Piatra Mare sau cascada Urlatoarea.
La Slanic Prahova se afla cea mai mare salina din Europa.
Cele mai cunoscute manastiri sunt: manastirea Caraiman, manastirea Cheia si manastirea Sinaia.
Alte obiective turistice de pe Valea Prahovei: muzeul Cinegetic din Posada, rezervatii naturale, castelul Iulia Hasdeu, castelul Cantacuzino, casa memoriala George Enescu.

Atractii turistice de pe Valea Prahovei

Printre cele mai importante statiuni montane Valea Prahovei se numara: Azuga, Breaza, Busteni, Cheia, Paraul Rece, Predeal, Sinaia si Slanic Prahova.
Pe Cazare Valea Prahovei se gaseste unul dintre cele mai mari si mai frumoase domenii schiabile din Romania. Aici se poate practica cel mai bun schi de altitudine si cel mai spectaculos schi extrem.

Plimbarile cu ATV-ul, snowmobil-ul sau caruta trasa de cai, drumetiile, traseele montane, distractiile in aer liber, patinajul, stanele turistice, parcurile de aventura si parcurile de distractie, precum si parcul de pe domeniul Cantacuzino din Busteni, cafenele, baruri si restaurante sunt alte atractii turistice oferite de aceasta zona.
Pe parcursul sezonului, din decembrie pana in martie, se organizeaza concerte si spectacole de muzica cu formatii renumite. Atmosfera este incendiara.

Cazare la munte Valea Prahovei: Hoteluri, Pensiuni, Gospodarii Traditionale sau Campinguri

CELE MAI BUNE CONDITII DE CAZARE la munte Valea Prahovei: Breaza, Sinaia, Busteni, Azuga, Predeal, Cheia, Paraul Rece, Slanic Prahova

Va propunem doar locatii turistice atent selectate, care garanteaza atat rezervarea, cat si conditiile de cazare sau serviciile turistice prezente din statiuni Valea Prahovei. De asemenea, va punem la dispozitie oferte Valea Prahovei, printre care cazare romantica Valea Prahovei, sejur Valea Prahovei la cel mai mic tarif.

DETALII CAZARE VALEA PRAHOVEI

VALEA PRAHOVEI