Team building

inveti sa te cunosti pe tine si pe colegii tai

Stim ca succesul unui teambuilding consta in crearea unei viziuni si a unei practici comune in randul membrilor echipei.

In acelasi timp, am invatat ca, facand lucrurile diferit, rata succesului unui team building care sa aduca valoare atat companiei, cat si angajatilor, este data de experiente si trairi intense, unice si memorabile!

Programele noastre imbina factori cheie. Acestia isi propun inainte de toate sa asigure o ruptura intre atmosfera biroului si cea pe care o vor gasi in locatiile noastre. La acest lucru contribuie 3 factori:
Locul de desfasurare – locatii atent selectate cu facilitati variate de recreere si divertisment, amplasate intr-un cadru natural montan mirific, cu acces facil la variate puncte de interes turistic
Echipa organizatoare – o echipa tanara, dinamica, creativa si deschisa catre aventura, cu experienta vasta in servicii de turism, resurse umane, training si organizarea de evenimente corporate;
Activitatile propuse – reprezinta o alternativa la programele clasice cu care suntem obisnuiti.
In plus, experienta ne-a aratat ca, facand lucrurile altfel, ghidati de orientarea spre a ne simti bine, a fi axati pe relaxare, confort si divertisment, fiecare din programele propuse au marcat un real succes.

Team building

Programe propuse de team building – petreceri – evenimente corporate sunt personalizate in functie de preferinte, buget si asteptarile dumneavoastra. Acestea pornesc de la programe de socializare si distractie si ajung la programe complexe, integrate, ca parte a unor programe ample organizationale. In acest sens, specialistii nostri pentru evenimente corporate va vor indruma in alegerea celei mai potrivite solutii.
De asemenea, in functie de tematica aleasa, va oferim posibilitatea facilitarii evenimentului prin suportul unor traineri specializati sau experti pe diferite linii de activitate.

Programe – petreceri – evenimente corporate

Va propunem cateva teme pe baza carora vom structura si personaliza programele noastre:
• Aventura: offroad, drumetie, parapanta, vanatoare de comori, rafting, etc
• Traditii si obiceiuri
• Responsabilitate sociala: ecologizare, impaduriri, reciclare
• Cultura organizationala: Valori, competente, comportamente
• Wellness: stil de viata sanatos, nutritie, miscare
• Cunoastere: initiere in programe de (auto)dezvoltare, yoga, Al Ferasa
• Gastronomie si vinuri

Pentru team building, evenimente corporate, conferinte, work-shopuri, lansari de produse, sedinte va punem la dispozitie unul sau mai multi Account Manageri. Acestia vor lucra strans cu compania, intelegand astfel nevoile si dorintele acesteia. Va vor furniza cele mai bune optiuni turistice, la costurile potrivite!
Pentru toate produsele corporate oferite de compania noastra sau pentru a solicita o oferta concreta, va rugam sa ne contactati pe mail office@spremunte.ro sau la tel 0747.199.099.

PUNCTE FORTE

» O alta abordare a programelor de team building;
» Locatii atent alese;
» Proiecte construite pe un fundament de concepte psihologice;
» Programe de team building alcatuite printr-o abordare multilaterala;
» Echipa tanara/dinamica/creativa/deschisa catre aventura.

EVENIMENTE CORPORATE

Punem la dispozitia dumneavoastra spatii pentru organizarea de sesiuni de lucru, sedinte sau intalniri, atat pentru grupuri mari, cat si pentru un numar redus de participanti.

BENEFICII ANGAJATI COMPANII PARTENERE

Angajatii companiilor care au organizat team buildinguri prin intermediul SpreMunte sau ViziteazaDelta beneficiaza de tarife speciale.
Enumeram mai jos cateva dintre companiile care au beneficiat de servicii prin intermediul nostru: