Bilete de avion

Bilete de avion pentru curse interne si internationale la cele mai mici preturi garantate!

Rezervati acum bilete de avion online, atat pentru zboruri low cost, cat si pentru curse regulate din si catre orice destinatie din Romania sau lume!

Aici poti face rezervare atat pentru zboruri interne, cat si pentru zboruri externe. Acestea sunt operate de toate companiile aeriene: Tarom, KLM, Air France, Turkish Airlines, Blue Air, Ryanair, Wizz Air, Fly Dubai, Fly Emirates, Air Berlin, Aeroflot si multe altele!

Principalele aeroporturi din Romania sunt: aeroporturi Bucuresti – aeroportul international Henri Coandă (Otopeni), aeroportul Cluj, aeroportul Timisoara , aeroportul Sibiu, aeroportul Oradea, aeroportul international Arad, aeroportul international “George Enescu “ Bacau, aeroportul international Baia Mare, aeroportul international ”Mihail Kogalniceanu” Constanta, aeroportul international Craiova, aeroportul international Iasi, aeroportul international Suceava, aeroportul international Targu Mures , aeroportul “Delta Dunarii“ Tulcea.

Cand sa rezervi un bilet de avion?

Inainte de data plecarii ai cele mai mari sanse de a prinde zborul cu pretul cel mai mic? Cel mai scump bilet de avion il vei gasi fix in ziua plecării. Daca nu ai o data fixa extinde cautarile cu +- 3 zile. Asa vei gasi cel mai ieftin bilet de avion din perioada respectiva.

Daca fac o rezervare de grup platesc mai putin?

Daca vrei sa calatoresti impreuna cu familia si prietenii, nu face cautare comuna. Fa cautari pentru maxim 2-3 persoane. Companiile aeriere nu fac reduceri pentru grupuri, ba din contra biletele de avion sunt mult mai scumpe cand este vorba de grup.

Care este cea mai buna zi pentru zbor?

Daca ai de ales, iti recomandam sa zbori in zilele de marti. Acestea sunt zilele celor mai ieftine bilete de avion. Si fa tot posibilul să eviti zilele de sambata.

Care este cea mai buna perioada din zi pentru zbor?

Ai toate sansele sa platesti mai putin daca alegi sa zbori la orele dupa-amiezii (intre 6 pm si miezul noptii) decat in cele ale diminetii (de la miezul noptii la 10 am).

Pentru rezervari bilete de avion, un consilier de rezervari iti sta la dispozitie. Iti va oferi toate informatiile necesare despre serviciul nostru online de rezervari bilete de avion pentru curse low cost sau pentru curse regulate.

Vezi harta Bilete de avion