Baile Felix

Baiel Felix – cea mai mare staţiune balneară cu regim permanent din România!

La 10 km de frumosul oraș Oradea, veți găsi Băile Felixcea mai mare stațiune balneară cu regim permanent din întreaga Românie. Aceasta este și una din cele mai importante stațiuni pentru turismul balnear național și internațional, acest fapt fiind demonstrat de modernitatea echipamentelor utilizate și numărul unităților de cazare care asigură turiștii cu servicii de calitate și facilități pentru a-și organiza un sejur de relaxare și tratament în stațiune.

Metodele de tratament și terapiile de care puteți beneficia în Băile Felix sunt folosite pentru prevenirea și vindecarea afecțiunilor reumatice, neurologice, ginecologice, post-traumatice. Clima blândă și temperaturile prietenoase ale apelor termale (20-49 grade Celsius) permit frecventarea stațiunii în orice anotimp al anului. Ștrandul Apollo este unicul ștrand public din stațiune care rămâne deschis pe tot parcursul anului. Alături de acesta, la Băile Felix găsiți și Ștrandul Felix și Ștrandul Padis, deschise în perioada caldă a anului. Apele termale ale stațiunii sunt folosite pentru tratamente externe, dar și interne – crenoterapia este benefică în cazul diverselor afecțiuni gastrice, metabolice și endocrine. Folosite încă din epoca romană, conform unor descoperiri arheologice, Băile Felix sunt populare printre români, dar și printre turiștii străini care rămân fideli acestei stațiuni decenii la rând.

Tratamentele balneare de care puteți profita la Băile Felix includ masaje, împachetări cu parafină, electroterapii, hidroterapia, terapii cu aerosoli, iar unele hoteluri oferă și servicii SPA, folosindu-se apele termale la saună, jacuzzi, cosmetologie, împachetări cu nămol, băi și dușuri wellness. Fiecare poate să găsească un motiv pentru a ajunge la Băile Felix, mai ales dacă grija pentru sănătate, starea de bine și menținerea tinereții sunt o prioritate pentru dumneavoastră!

Pe lângă tratamente și terapii de sănătate, aveți posibilitatea să vă distrați la Băile Felix, vizitând unul din parcurile acvatice din stațiune. Felixarium este un Aqua Park a resortului Lotus Therm, care pune la dispoziția oaspeților săi piscine acoperite și în aer liber, tobogane, un centru SPA, locuri de joacă pentru copii, teren de volei, baruri și restaurante. Aqua Parkul a Hotelului President invită turiștii să utilizeze piscinile interioare și exterioare, zona de agrement pentru copii și tobogane, saune și centru de masaj, bazin cu valuri, o grotă mediteraneană, un restaurant. Vizitați parcurile acvatice din Băile Felix pentru a vă distra alături de cei mici sau pentru a profita de un moment de relaxare în condiții de lux.

Fiind o stațiune populară, Băile Felix deține și o ofertă variată de cazare, prezentând oaspeților săi hoteluri, pensiuni și unități de cazare pentru diverse preferințe și bugete. Băile Felix ocupă locul doi în rândul stațiunilor, după litoralul Mării Negre, la numărul locurilor de cazare din România, așa că rezervarea unei cazări în stațiune nu va constitui o problemă, indiferent de ce vă doriți de la o vacanță la Băile Felix.

Vezi oferte cazare Baile Felix

Galerie Foto Baile Felix

Vezi harta Baile Felix