Cazare Alba Iulia

Filtreaza hoteluri

Numar stele

  • Toate
  • 2 stele
  • 3 stele
  • 4 stele
  • 5 stele
  • fara categorie
Recomandări Cazare Alba Iulia

Nu există hoteluri corespunzătoare filtrelor aplicate.
Bifati optiunea "Toate" pentru a vedea toate hotelurile sau alt tip de filtru.

Hotel Tara 2* Alba Iulia

DETALII

de la 15
persoana / noapte

%

DISCOUNT
pentru rezervari online

2

Hotel Transilvania Inn 4* Alba Iulia

DETALII

de la 25.5
persoana / noapte

%

DISCOUNT
pentru rezervari online

4

Vila Elisabeta 3* Alba Iulia

DETALII

de la 25.5
persoana / noapte

%

DISCOUNT
pentru rezervari online

3

De ce să aleg o cazare în Alba Iulia?

Alba Iulia este o destinație deosebită, care va impresiona pe fiecare călător cu patrimoniul său istoric și monumentele importante din oraș. Aici a avut loc Marea Adunare Națională la 1 decembrie 1918 în care s-a votat Unirea Transilvaniei cu Regatul Român, rămânând în istoria României ca orașul gazdă a acestui eveniment marcant. Astfel, Alba Iulia este considerat Orașul Marii Uniri. Nu ratați ocazia să descoperiți orașul, găsindu-vă cazare în Alba Iulia și explorând străzile istorice și vizitând Cetatea din Alba Iulia. Orașul este mai puțin popular din punct de vedere turistic, astfel puteți explora Alba Iulia în liniște și tihnă, oprindu-vă la atracțiile care vă plac cel mai mult și descoperind istoriile și poveștile acestora. La fel este și în privința ofertei de cazare în Alba Iulia, aceasta prezintă românilor și călătorilor străini mai multe unități, proprietăți și structuri de cazare la un preț destul de avantajos.


În interiorul Cetății din Alba Iulia puteți vizita mai multe locații. În același timp, și în afara Cetății sunt mai multe obiective care merită atenția dumneavoastră: Cetatea medievală „Bălgrad”, Sala Unirii, Muzeul Național al Unirii, statuia lui Mihai Viteazul, Clopotul Unirii, Monumentul Custozza, Catedrala Romano-Catolică, Monumentul Eroilor Neamului – Obeliscul lui Horea, Cloșca și Crișan, Palatul Episcopal și mai multe lăcașuri sfinte impresionante. Planificați-vă traseul de vizitare și rezervați o opțiune de cazare în Alba Iulia pentru a profita de prețuri avantajoase și servicii de calitate. Evenimentele și festivalurile importante sunt perioadele cele mai populare pentru oraș, astfel sunt disponibile mai puține opțiuni de cazare în Alba Iulia, iar rezervarea și planificarea unei vacanțe aici trebuie fărcută din timp.


În cadrul Cetății puteți participa la diverse activități, precum plimbarea cu caii, plimbarea cu trăsura cu cai, show-uri medievale și concerte live organizate de autorități, care însuflețesc vechea Cetate și orașul. Astfel, pentru a fi în inima celor mai frumoase manifestări din oraș, nu ezitați să rezervați cazare în Alba Iulia în apropierea de Cetate. Puteți găsi în oferta de cazare Alba Iulia structuri pentru toate gusturile, preferințele și bugetele, personalizându-vă vacanța așa cum doriți. Selectați orașul pentru a vedea unitățile de cazare în Alba Iulia, sortați hotelurile și pensiunile, iar când vă decideți puteți face rezervarea online, fără acțiuni suplimentare.


Consultați lista de oferte de cazare Alba Iulia pentru a vă asigura din timp cu cazare în orașul încărcat de istorie și povești pe care merită să le descoperiți într-un weekend sau să le înțelegeți din plin într-un sejur mai îndelungat.

Galerie Foto

Harta cu Cazare Alba Iulia