Cazare Arad

Filtreaza hoteluri

Numar stele

  • Toate
  • 2 stele
  • 3 stele
  • 4 stele
  • 5 stele
  • fara categorie
Recomandări Cazare Arad

Nu există hoteluri corespunzătoare filtrelor aplicate.
Bifati optiunea "Toate" pentru a vedea toate hotelurile sau alt tip de filtru.

Best Western Central 4* Arad

DETALII

de la 37
persoana / noapte

%

DISCOUNT
pentru rezervari online

4

Continental Forum Arad 4* Arad

DETALII

de la 30
persoana / noapte

%

DISCOUNT
pentru rezervari online

4

Hotel Coandi 3* Arad

DETALII

de la 32
persoana / noapte

%

DISCOUNT
pentru rezervari online

3

Hotel Phoenix 3* Arad

DETALII

de la 19
persoana / noapte

%

DISCOUNT
pentru rezervari online

3

Ibis Styles Arad 3* Arad

DETALII

de la 34
persoana / noapte

%

DISCOUNT
pentru rezervari online

3

De ce să aleg o cazare în Arad?

Arad se află în puține liste ale călătorilor și excursioniștilor români sau a celor străini, cu toate că oferta turistică este destul de variată și atragătoare, care merită a fis descoperită de fiecare. Un șir de palate și clădiri istorice înfrumusețează străzile orașului, dându-i o alură specifică, care îl deosebește semnificativ de alte orașe din România. Monumentele istorice, bijuteriile arhitecturale și elementele decorative de pe clădirile orașului reprezintă un patrimoniu care ar putea fi valorificat prin dezvoltarea turismului și a unităților de cazare în Arad.


Cetatea Aradului este un obiectiv simbolic al orașului, pe care trebuie neapărat să-l vizitați în cazul în care ajungeți și vă găsiți cazare în Arad. Alte atracții turistice pe care le puteți vizita în Arad, pentru a cunoaște istoria orașului și pentru a descoperi la pas splendoarea acestei destinații, sunt: Piața Sfatului care adăpostește Palatul Administrativ – Primăria din Arad și alte palate de o frumusețe rară, Teatrul Clasic „Ioan Slavici”, Turnul de Apă, biserici, mănăstiri, catedrale, galerii și muzee. Oferta de cazare în Arad este și ea destul de dezvoltată, oferind oaspeților un șir de structuri pentru toate gusturile și buzunarele. Puteți să vă convingeți de acest lucru pe pagina dată, consultând lista de vile, pensiuni, case tradiționale și hoteluri, selectând unitatea de cazare din Arad care vă place cel mai mult pentru a o rezerva pentru următoarea vacanță. Procesul de rezervare este destul de simplu – cu câteva clickuri rezolvați etapa căutării de cazare în Arad pentru planificarea concediului și puteți să vă organizați în continuare traseul.


Fie că vă doriți să înnoptați într-o pensiune cu prețuri avantajoase sau într-un hotel de 4 stele, care oferă un confort mai ridicat de cazare în Arad, serviciile prestate de proprietățile locale sunt la un nivel din ce în ce mai înalt. Fiind într-o călătorie de afaceri sau alături de persoanele dragi, descoperind comorile urbane ale României, oferta de cazare în Arad va satisface diverse preferințe, doleanțe și solicitări individuale, găzduindu-vă pentru o ședere plăcută în Arad.


Chiar dacă alegeți o unitate de cazare în Arad, nu ezitați să părăsiți orașul și să explorați atracțiile turistice din jurul Aradului – Cetatea Șoimoș, Câmpia Aradului, Defileul Mureșului, stațiunea Moneasa și Munții Codru-Moma. Construcțiile și obiectivele menționate mai sus vor face să vă îndrăgostiți de aceste ținuturi, să vă relaxați, respirând aerul proaspăt al munților și pădurilor și să vă recăpătați puterile, pentru a vă întoarce din concediu cu forțe noi.

Galerie Foto

Harta cu Cazare Arad