Cazare Azuga – hoteluri, pensiuni si vile

Filtreaza hoteluri

Numar stele

  • Toate
  • 2 stele
  • 3 stele
  • 4 stele
  • 5 stele
  • fara categorie
Recomandări Cazare Azuga – hoteluri, pensiuni si vile

Nu există hoteluri corespunzătoare filtrelor aplicate.
Bifati optiunea "Toate" pentru a vedea toate hotelurile sau alt tip de filtru.

Hotel Azuga Ski & Bike Resort 3* Azuga

DETALII

de la 20.5
persoana / noapte

%

DISCOUNT
pentru rezervari online

3

Hotel Lux Garden 5* Azuga

DETALII

de la 48.5
persoana / noapte

%

DISCOUNT
pentru rezervari online

5

Pensiunea Flora Alpina 4* Azuga

DETALII

de la 16
persoana / noapte

%

DISCOUNT
pentru rezervari online

4
De ce sa alegi o cazare în Azuga?

Azuga este un oraș în județul Prahova, o remarcabilă stațiune turistică pentjru sporturile de iarnă în România. Unitățile de cazare în Azuga bucură turiștii și vizitatorii cu priveliști superbe ale munților din apropiere și cu servicii de înaltă calitate. Munții Clăbucetele Predealului și Munții Gârbovei oferă pasionaților de munte panorame spectaculoase, aer proaspăt de munte, liniștea necesară pentru o vacanță relaxantă și emoția unică de aflare în sânul naturii. Cei care selectează cazare în Azuga pot profita din plin de aceste avantaje, alegând să-și petreacă un weekend sau o săptămână în această stațiune.


Oferta variată de cazare în Azuga este asigurată de unități bine donate pentru desfășurarea unui sejur plăcut, revigorant și fără griji. Puteți selecta de pe această pagină, un hotel din Azuga care sa va satisfaca toate nevoile, o pensiune sau o vilă în care să vă petreceți concediul alături de familie, prieteni sau colegi. Alegeți o unitate de cazare în Azuga din lista propusă de noi, filtrați structurile existente, în funcție de bugetul de care dispuneți sau de facilitățile de care doriți să beneficiați și cu ajutorul câtorva click-uri, rezervați opțiunea care vă este cel mai mult pe plac. Este chiar atât de ușor.


Destinația este potrivită pentru diverse grupuri de turiști, iar activitățile din zonă pot fi practicate de la mic, la mare: drumeții prin munți, sporturi de iarnă – schi, snowboarding, săniuș, vânătoare, pescuit sportiv și altele. Să nu uităm și de unitățile de cazare din Azuga care oferă săli de conferințe, complexe sportive, terenuri și alte facilități pentru a organiza un teambuilding sau un eveniment pentru compania la care lucrați. De asemenea, vă puteți relaxa prin plimbări cu panorame superbe, picnic în munți sau odihnă în mijlocul naturii. Profitați și de facilitățile și serviciile de lux ale unităților de cazare din Azuga – sauna, masaj, piscină, bucurându-vă de o vacanță SPA pe care atât de mult o doriți.


Parcurgeți traseele montane cu bicicleta sau pe jos, resimțind simplitatea plăcerii de a vă afla într-un cadru rupt din povești, scăpați de fricile pe care le aveți, practicând sporturile de iarnă și savurați fiecare clipă, fiecare priveliști și fiecare inspirație a unui concediu fără griji, departe de probleme și aglomerația orașelor. Unitățile de cazare din Azuga vă stau la dispoziție pentru a vă readuce pacea și liniștea interioară, pentru a vă arăta de la fereastra camerei pe care o alegeți sau geamul restaurantului imagini sublime ale naturii românești și pentru a vă recăpăta stare de bine, energia și inspirația pentru noi începuturi.

Galerie Foto

Harta cu Cazare Azuga – hoteluri, pensiuni si vile