Cazare Baile Balvanyos – hoteluri, pensiuni si vile

Filtreaza hoteluri

Numar stele

  • Toate
  • 2 stele
  • 3 stele
  • 4 stele
  • 5 stele
  • fara categorie
Recomandări Cazare Baile Balvanyos – hoteluri, pensiuni si vile

Nu există hoteluri corespunzătoare filtrelor aplicate.
Bifati optiunea "Toate" pentru a vedea toate hotelurile sau alt tip de filtru.

Pensiune Restaurant Cetate 3* Baile Balvanyos

DETALII

de la 9
persoana / noapte

%

DISCOUNT
pentru rezervari online

3

Pensiunea Carpati 3* Baile Balvanyos

DETALII

de la 11.5
persoana / noapte

%

DISCOUNT
pentru rezervari online

3

Vila Transilvania 3* Baile Balvanyos

DETALII

de la 12.5
persoana / noapte

%

DISCOUNT
pentru rezervari online

3

De ce să aleg o cazare în Băile Balvanyos?

Băile Balvanyos este o stațiune balneo-climaterică de pe teritoriul județului Covasna, care funcționează permanent pe parcursul anului. Aceasta este renumită pentru izvoarele de apă minerală prezente pe teritoriul stațiunii, mofetele, dar și priveliștile spectaculoase care fac dintr-un simplu concediu - o vacanță de neuitat. Unitățile de cazare din Băile Balvanyos contribuie și ele la relaxarea maximă, oferind facilități și servicii pentru toți călătorii, de la mic la mare.


Evadați la sfârșitul unei săptămâni sau planificați-vă un sejur de relaxare din plin, oferindu-vă posibilitatea să profitați de efectele benefice ale izvoarelor și aerului de munte. Rezervați o structură de cazare în Băile Balvanyos care să vă devină casă pentru câteva zile, în care să cunoașteți destinderea sublimă și să vă încărcați bateriile. Lăsați stresul, aglomerația și zgomotul orașului pentru a descoperi efectele pozitive ale unei vacanțe la munte. Majoritatea unităților de cazare în Băile Balvanyos dispun de condiții de primire care să vă satisfacă preferințele și nevoile individuale, iar serviciile acestora să vă refacă puterile necesare. Pensiunile și vilele care oferă cazare în Băile Balvanyos își întâmpină oaspeții cu prețuri avantajoase și condiții de înaltă calitate, iar hotelurile și resorturile de lux din stațiune vă pot bucura prin gama largă de tratamente și terapii balneare și SPA. Serviciile cu care vă puteți răsfăța la unele din unitățile de cazare în Băile Balvanyos sunt: masaj, împachetări, exfolieri, proceduri cosmetice, tratamente corporale, iar facilitățile oferite includ: piscine, bazine cu hidromasaj, băi pentru terapia Kneipp, camere saline, saune, săli de fitness, fântâni cu apă minerală, mofete, săli de joacă și de conferință, pentru cei care doresc să îmbine utilul cu plăcutul, alegând locația pentru organizarea unui teambuilding. De toate acestea puteți beneficia, rezervând acum o cameră pentru cazare în Băile Balvanyos și alegându-vă un pachet de tratamente de care să vă bucurați pe parcursul sejurului.


Un alt avantaj al stațiunii este natura incomparabilă care înconjoară localitatea, oferindu-i un cadru de poveste. La o altitudine de aproape 1000 de metri, înconjurată de munți și păduri nemărginite, stațiunea oferă un peisaj mirific, care deseori poate fi admirat și de la fereastra structurii de cazare din Băile Balvanyos pe care o veți alege.


Dacă v-a făcut din ochi vreo locație pentru cazare în Băile Balvanyos de pe această pagină, nu ezitați să o rezervați chiar acum, pentru a profita de prețuri avantajoase și pentru a economisi din timpul prețios. Planificați o vacanță, rezervați cazare rapid și simplu, bucurați-vă de beneficiile și panoramele spectaculoase ale stațiunii Băile Balvanyos.

Galerie Foto

Harta cu Cazare Baile Balvanyos – hoteluri, pensiuni si vile