Cazare Baile Felix – hoteluri, pensiuni si vile

Filtrează hoteluri

Numar stele

  • Toate
  • 2 stele
  • 3 stele
  • 4 stele
  • 5 stele
  • fără categorie
Recomandări Cazare Baile Felix – hoteluri, pensiuni si vile

Nu există hoteluri corespunzătoare filtrelor aplicate.
Bifati opțiunea "Toate" pentru a vedea toate hotelurile sau alt tip de filtru.

Hotel Mures 2* Baile Felix

DETALII

de la 28
persoana / noapte

2

Hotel Poienita 3* Baile Felix

DETALII

de la 34
persoana / noapte

3

Hotel Nufarul 3* Baile Felix

DETALII

de la 34
persoana / noapte

3

Hotel Termal 3* Baile Felix

DETALII

de la 43
persoana / noapte

3

Hotel International 4* Baile Felix

DETALII

de la 51
persoana / noapte

4

Lotus Therm Spa & Luxury Resort 5* Baile Felix

DETALII

de la 58
persoana / noapte

5

De ce să aleg o cazare în Baile Felix?

Băile Felix este cea mai mare stațiune balneară de pe teritoriul României care are regim permanent, aflându-se în apropierea orașului Oradea. Izvoarele termale din cadrul stațiunii au început a fi valorificate în secolul XVII-lea, cu toate că au fost descoperite cu multe secole înainte. La începutul secolului XVIII-lea au fost dezvoltate primele așezăminte de primire a persoanelor care veneau în regiune pentru tratamente, ceea ce a dus nemijlocit la organizarea stațiunii și deschiderea noilor unități de cazare în Băile Felix.


Datorită popularității stațiunii, atât printre turiștii români, cât și printre cei din alte țări, s-a dezvoltat o ofertă de cazare în Băile Felix, care plasează localitatea pe locul doi în topul stațiunilor românești cu cele mai multe locuri de cazare, pe locul întâi situându-se litoralul Mării Negre. Astfel, unitățile de cazare din Băile Felix sunt într-un număr satisfăcător pentru fluxul turistic, variate pentru a corespunde cerințelor oaspeților și oferă diverse servicii de care puteți beneficia în timpul concediului. Facilitățile și serviciile oferite de unitățile de cazare din Băile Felix sunt destinate unei vacanțe de relaxare, unui concediu în care să vă refaceți sănătatea și starea de bine și să profitați de diverse tratamente, destinate afecțiunilor neurologice, ginecologice, bolilor reumatice. Metodele de tratament și relaxare propuse de structurile de cazare din Băile Felix sunt variate și presupun utilizarea echipamentelor de ultimă generație: electroterapie, împachetări, masaje, aerosoli, hidroterapie și alte servicii SPA și balneare.


Unitățile de cazare în Băile Felix sunt destul de variate, prețurile sunt accesibile pentru diverse buzunare, iar facilitățile disponibile vor satisface un șir de nevoi speciale. În acest fel, puteți găsi hoteluri de 2 stele cu prețuri avantajoase, dar mai limitate din punct de vedere a facilităților, sau resorturi de 5 stele, care pot răspunde mai multor cerințe ale oaspeților săi. Desigur, structurile de cazare din Băile Felix care prezintă condiții de lux oferă mai multe spații de agrement și relaxare, precum: centre SPA, instalații de ultimă generație, bazine de vară și bazine acoperite, locuri și terenuri de joacă pentru cei mici. De asemenea, micii călători se pot distra și în Aquapark-urile organizate de unele unități de cazare din Băile Felix, ca de exemplu – Felixarium din cadrul resortului Lotus Therm sau Aquapark-ul hotelului President.


Consultați lista unităților de cazare în Băile Felix prezentate pe această pagină, filtrați structurile după nevoiele și bugetul personal, rezervați cu câteva clickuri hotelul ales. Va oferim o metodă eficientă, rapidă și ușoară pentru a vă planifica următorul sejur la Băile Felix.

Galerie Foto

Harta cu Cazare Baile Felix – hoteluri, pensiuni si vile