Cazare Baile Herculane – hoteluri, pensiuni si vile

Filtreaza hoteluri

Numar stele

  • Toate
  • 2 stele
  • 3 stele
  • 4 stele
  • 5 stele
  • fara categorie
Recomandări Cazare Baile Herculane – hoteluri, pensiuni si vile

Nu există hoteluri corespunzătoare filtrelor aplicate.
Bifați opțiunea "Toate" pentru a vedea toate hotelurile sau alt tip de filtru.

Hotel Afrodita Resort & Spa 4* Baile Herculane

DETALII

de la 29
persoană / noapte

%

DISCOUNT
pentru rezervari online

4

Hotel Diana 3* Baile Herculane

DETALII

de la 18
persoană / noapte

%

DISCOUNT
pentru rezervari online

3

Hotel Ferdinand 3* Baile Herculane

DETALII

de la 25
persoană / noapte

%

DISCOUNT
pentru rezervari online

3

Hotel Golden Spirit 3* Baile Herculane

DETALII

de la 15
persoană / noapte

%

DISCOUNT
pentru rezervari online

3

Pensiunea Casa Natura 3* Baile Herculane

DETALII

de la 15
persoană / noapte

%

DISCOUNT
pentru rezervari online

3

De ce să aleg o cazare la Băile Herculane?

Băile Herculane este cea mai veche stațiune de pe teritoriul României, începuturile acesteia fiind datate cu anul 153 d.C. Stațiunea a devenit o atracție pentru aristocrația din Roma antică, fiind apoi dezvoltată și în perioada Impreriului austriac, iar astăzi situându-se în topul celor mai populare stațiuni balneare din România. Trecutul glorios și vestigiile găsite pe teritoriul confirmă efectele balneare ale resurselor din stațiune. Din acest considerent, oferta de cazare în Băile Herculane este destul de dezvoltată, iar proprietățile situate în localitate pot satisface diverse bugete, dar și preferințe de confort ale turiștilor din România și de peste hotarele țării.


Factorii naturali terapeutici prezenți în stațiune includ bioclimatul de curățare, ape minerale, folosite pentru tratamente interne și externe, dar și aerul curat, datorat prezenței Parcului Național Domogled - Valea Cernei, o zonă montană deosebită. Cei care își aleg cazare în Băile Herculane se bucură nu doar de efectele balneare ale resurselor din stațiune, dar și de priveliștile minunate ale cadrului natural care înconjoară această așezare. Imaginați-vă că de la fereastra unității de cazare din Băile Herculane pe care o veți alege, vi se deschide o panoramă extraordinară asupra stațiunii și a peisajelor colorate de penița toamnei, magia albă a iernii sau talentul celorlalte perioade ale anului, care fac din natură un tablou de la care nu vă puteți lua ochii.


Tratamentele și curele puse la dispoziția turiștilor care aleg cazare în Băile Herculane, tratează afecțiuni precum: boli reumatismale, neurologice, endocrine și metabolice, respiratorii, dermatologice. Piscinile cu apă termală, servicii medicale de acupunctură, electroterapie, ozonoterapie, magnetoterapie, cu ultrasunet, kinetoterapie, masaj și folosirea aerosolilor și a laserului pentru prevenția și tratarea diverselor boli, stau la dispoziția oaspeților din stațiune. Hidroterapia, care presupune folosirea apelor termale pentru băi și relaxare în piscină, la saună, în jacuzzi, hidromasaj, este disponibilă la mai multe unități de cazare în Băile Herculane. Prezența sălilor de conferință și a terenurilor amenajate fac din opțiunile de cazare în Băile Herculane o alegere potrivită pentru ieșirile cu echipa de muncă sau teambuildingurile din cadrul organizației dumneavoastră. Astfel, ce vă rămâne să faceți este să consultați lista cu vile, pensiuni și hoteluri pentru a alege proprietatea care vi se potrivește pentru acest sejur relaxant și să faceți o rezervare pe această pagină.


Oferta de cazare în Băile Herculane prezentată aici vă ușurează din plin planificarea unei vacanțe relaxante sau de recuperare, iar sistemul simplu de rezervare vă ajută să găsiți gazda perfectă și să economisiți din timpul de căutare. Nu ezitați să vedeți descrierea pensiunilor sau hotelurilor în Băile Herculane și să faceți o rezervare în cel mai scurt timp.

Galerie Foto

Harta cu Cazare Baile Herculane – hoteluri, pensiuni si vile