Cazare Baile Olănești – hoteluri, pensiuni si vile

Filtrează hoteluri

Numar stele

  • Toate
  • 2 stele
  • 3 stele
  • 4 stele
  • 5 stele
  • fără categorie
Recomandări Cazare Baile Olănești – hoteluri, pensiuni si vile

Nu există hoteluri corespunzătoare filtrelor aplicate.
Bifati opțiunea "Toate" pentru a vedea toate hotelurile sau alt tip de filtru.

Vila Tisa 3* Baile Olanesti

DETALII

de la 7.5
persoana / noapte

3

Pensiunea Nina 3* Baile Olanesti

DETALII

de la 10.5
persoana / noapte

3

Hotel Tisa 3* Baile Olanesti

DETALII

de la 26
persoana / noapte

3

Hotel Suprem 3* Baile Olanesti

DETALII

de la 27
persoana / noapte

3

Pensiunea Noel 4* Baile Olanesti

DETALII

de la 26
persoana / noapte

4
De ce sa alegi o cazare în Băile Olănești?

Băile Olănești este un oraș din județul Vâlcea, care s-a dezvoltat în jurul izvoarelor termale descoperite în regiune prin secolul XVIII. Acest lucru a favorizat crearea unei așezări umane, iar mai târziu și deschiderea mai multor unități de cazare în Băile Olănești, pentru găzduirea călătorilor din România și de peste hotarele țării, care erau în căutarea unor tratamente. Izvoarele din Băile Olănești se caracterizează prin prezența apelor iodurate, sulfurate, sodice, diuretice, purgative, feruginoase, hipotone, folosite pe larg pentru tratarea diverselor afecțiuni de sănătate sau pentru prevenirea acestora. Astfel, cei care aleg cazare în Băile Olănești se pot bucura de beneficiile balneare ale apelor termale, prin intermediul curelor interne și externe, practicate în stațiune.


Bolile care își găsesc tratament în stațiune sunt cele legate de aparatul digestiv, respirator, afecțiuni renale, ale ficatului, metabolice, dermatologice, alergice, cardiovasculare, endocrine, ginecologice și altele. Din câte puteți vedea, o gamă largă de afecțiuni pot fi prevenite sau tratate, datorită terapiilor și metodelor de îngrijire medicală folosite în cadrul stațiunii. Mai multe structuri de cazare din Băile Olănești dețin cabinete medicale, baze de tratament și alte spații amenajate, care facilitează serviciile medicale și tratamentele oferite oaspeților. Serviciile și terapiile disponibile pentru călătorii care aleg să se odihnească cu cazare în Băile Olănești includ: hidroterapie, electroterapie, kinetoterapie, fizioterapie și termoterapie. Nu ignorați nici împrejurimile minunate ale stațiunii – pădurile dese, traseele și potecile prin natura nemărginită sunt și ele o metodă de relaxare, odihnă și calmare. Eliberați-vă de stres, evadați de gălăgie și aglomerație, simțiți din plin aerul curat din mijlocul naturii, lăsați-vă pătruns de energia resurselor benefice ale stațiunii.


De pe această pagină puteți alege din oferta variată de cazare în Băile Olănești, care cuprinde un șir de vile, pensiuni și hoteluri cu diferite niveluri de confort și care asigură călătorilor diverse echipamente și facilități de relaxare și tratament. Puteți filtra unitățile de cazare în Băile Olănești după mai multe caracteristici, pentru a alege gazda potrivită pentru acest concediu. Selectați hotelul sau pensiunea care vă place cel mai mult și faceți o rezervare chiar aici pe site, cu ajutor câtorva clickuri. Rapid, simplu și eficient – așa este o rezervare la noi. Vă asigurați cu o cazare în Băile Olănești în câteva minute și puteți continua planificarea vacanței după bunul plac, organizându-vă traseul și lista de atracții pe care doriți să le vizitați. În cazul în care doriți să organizați un teambuilding, există unele unități de cazare în Băile Olănești care oferă săli de conferință și alte facilități și servicii complementare.

Galerie Foto

Harta cu Cazare Baile Olănești – hoteluri, pensiuni si vile