Cazare Brasov

Filtrează hoteluri

Numar stele

  • Toate
  • 2 stele
  • 3 stele
  • 4 stele
  • 5 stele
  • fără categorie

Recomandări de cazare în Brașov

Nu există hoteluri corespunzătoare filtrelor aplicate.
Bifați opțiunea "Toate" pentru a vedea toate hotelurile sau alt tip de filtru.

Hotel Ave Lux 3* Brasov

DETALII

de la 26
persoana / noapte

3

De ce să aleg o cazare în Brașov sau în Poiana Brașov?

Brasov se bucură de o popularitate mare, ca destinație turistică pentru români, dar și pentru străinii care vizitează an de an minunatul oraș din Transilvania. Nu este de mirare – este o localitate splendidă, un centru de cultură și istorie important pentru România, cu obiective turistice extraordinare, priveliști superbe și o mulțime de unități de cazare. Brasov reprezintă o destinație perfectă pentru cei care adoră să se plimbe de-a lungul străzilor vechi, vizitând monumente și clădiri istorice care datează de câteva secole, în același timp fiind înconjurați de priveliști extraordinare și munți înalți. Astfel, alegerea unei opțiune de cazare în Brașov este o decizie corectă pentru a vă bucura din plin de toate acestea.


Un alt avantaj pentru a consulta lista de unități de cazare în Brașov este varietatea posibilităților de sejur care sunt oferite de acest oraș: hoteluri de lux, pensiuni și vile montane, cabane tradiționale – pentru placul tuturor și pentru buzunarul fiecărui vizitator. Alegeți cazare în Brașov la periferiile orașului, pentru a profita de modernitate, luxul și comoditatea proprietăților de cazare. Pentru a vă bucura de proximitatea către cele mai importante obiective turistice din oraș: Biserica Neagră, Poarta Ecaterinei, Piața Sfatului, Strada Sforii – una dintre cele mai înguste străzi din Europa, puteți selecta o structură de cazare în Brașov cu localizare în centrul vechi al orașului. Astfel, veți economisi timp și bani pe transport pentru a vizita atracțiile turistice ale coloratului oraș transilvănean. Un alt beneficiu pentru a alege cazare în Brașov anume în centrul orașului este gama largă de restaurante, cafenele, terase pe care le puteți vizita în timpul sejurului dumneavoastră.


Evenimentele, festivalurile și serile pline de muzică și dans din centru, aduc o nouă culoare și o atmosferă de neuitat în Piața Sfatului și în apropierea centrului vechi din oraș. Astfel, pentru a fi la curent și pentru a participa la acestea, găsiți-vă cazare în Brașov chiar acum! Să nu uităm și de Poiana Brașov, care se află la o călătorie cu autobuzul depărtare de centrul orașului, oferind iubitorilor de munte piste moderne, echipamente de calitate superioară, priveliști extraordinare și trasee superbe pentru a fi parcurse de fiecare vizitator, de la cel mai mic la cel mai voinic.

Vizualizați oferta de cazare în Brașov prezentată pe această pagina, sortați unitățile de primire după diverse servicii și facilități oferite, alegeți locul în care doriți să savurați aerul, liniștea și frumusețea zonei montane din Brașov și faceți rezervarea în doar câteva clipe.

Galerie Foto