Cazare Breaza – hoteluri, pensiuni si vile

Filtreaza hoteluri

Numar stele

  • Toate
  • 2 stele
  • 3 stele
  • 4 stele
  • 5 stele
  • fara categorie
Recomandări Cazare Breaza – hoteluri, pensiuni si vile

Nu există hoteluri corespunzătoare filtrelor aplicate.
Bifați opțiunea "Toate" pentru a vedea toate hotelurile sau alt tip de filtru.

Hotel Floarea GClub 3* Breaza

DETALII

de la 11
persoana / noapte

%

DISCOUNT
pentru rezervari online

3

Hotel GClub 3* Breaza

DETALII

de la 22
persoana / noapte

%

DISCOUNT
pentru rezervari online

3

Lac de Verde Golf & Leisure Resort 3* Breaza

DETALII

de la 21.5
persoana / noapte

%

DISCOUNT
pentru rezervari online

3
De ce sa alegi o cazare în Breaza?

Evadați de rutina zilnică și aglomerația urbană, descoperind cele mai verzi zone din România și aerul nemărginit de curat al muntelui. Cu o cazare în Brează vă asigurați o vacanță relaxantă, cu priveliști minunate, servicii de calitate și condițiile perfecte pentru a vă reface puterile. După o perioadă încărcată la muncă, nimic nu este mai revigorant decât să fugiți de zgomot, stres și probleme și să vă bucurați de meleagurile frumoase ale României.


Imaginați-vă o pensiune în Breaza, la munte, cu o terasă pe care să ieșiți dimineața cu o cafea pentru a admira verdele nelimitat al pădurilor, albastrul senin al cerului și să simțiți aerul proaspăt al muntelui cum circulă în fiecare celulă a corpului. Alegeți un hotel în Breaza pentru o dimineață așa cum am descris-o noi și nu o veți regreta nici o clipă. Pentru condiții și mai confortabile, puteți apela pentru cazare în Breaza la un resort care oferă mai multe servicii și facilități de relaxare: piscină, sală de fitness, jacuzzi, saună, masaj, tratamente faciale și alte servicii SPA. De asemenea, cu o cazare în Breaza adaptată mai multor cerințe și preferințe ale oaspeților din zonă, aveți posibilitatea să jucați volei, badminton, darts, ping-pong, biliard și jocuri sociale, golf, să vă dați cu tiroliana și să participați la o partidă de paintball. În Breaza a fost construit primul club de golf privat din România, astfel o alegere mai bună decât cazare în Breaza nu există, dacă sunteți un amator al golfului sau vă doriți să deprindeți abilitățile necesare pentru acest joc strategic și liniștitor.


Exact așa sunt unitățile de cazare în Breaza – facilitățile sunt satisfăcătoare, serviciile sunt de calitate, iar priveliștile de la fereastra camerei alese sunt spectaculoase. Nu ezitați să vă plimbați pe văile și dealurile din stațiune, să admirați casele cochete din oraș, să descoperiți informații despre orașul Breaza și lucrurile care îl fac unic în România. Anume aici a fost inaugurată prima instituție de învățământ cu profil militar din România, de aici este originar modelul bine cunoscut a iei românești – Creasta de cocoș sau Creasta de Breaza și de asemenea, în Breaza aerul are efect terapeutic, datorită prezenței ozonului și ionilor negativi, care caracterizează Breaza ca o stațiune balneo-climaterică, nu doar o localitate muntoasă.


Astfel, nu ezitați să vă alegeți cazare în Breaza, pentru a profita de un concediu calm, reconfrontant și plin de beneficii pentru sănătatea fizică și mintală. Proximitatea față de capitala țării, face din această stațiune o alegere perfectă, un motiv în plus pentru a vă rezerva acum o unitate de cazare în Breaza pentru următorul weekend sau pentru un sejur de vis în viitorul apropiat.

Galerie Foto

Harta cu Cazare Breaza – hoteluri, pensiuni si vile