Cazare Bucovina – hoteluri, pensiuni si vile

In aceasta pagina veti regasi toate unitatile de cazare recomandate în Bucovina, având posibilitatea de a le filtra în funcție de numarul de stele, de tipul de servicii oferite și de locatia acestora. Toate unitatile de cazare prezentate sunt verificate de catre echipa noastra in permanenta, pentru a fi siguri de calitatea serviciilor oferite. Va asteptam cu drag sa redescoperiti sau sa va bucurati din nou de frumusetile Romaniei!

Filtreaza hoteluri

Numar stele

  • Toate
  • 2 stele
  • 3 stele
  • 4 stele
  • 5 stele
  • fara categorie

Statiune / oras

  • Toate
  • Campulung Moldovenesc
  • Gura Humorului
  • Vatra Dornei
Recomandări Cazare Bucovina – hoteluri, pensiuni si vile

Hotel Eden 4* Campulung Moldovenesc

DETALII

de la 20
persoana / noapte

4

Hotel Toaca Bellevue 4* Gura Humorului

DETALII

de la 21.5
persoana / noapte

4

Pensiunea Casa Humor 4* Gura Humorului

DETALII

de la 24
persoana / noapte

4

Pensiunea Carmen Silvae 4* Gura Humorului

DETALII

de la 50
persoana / noapte

4

Vila Class 3* Vatra Dornei

DETALII

de la 17
persoana / noapte

3

Best Western Bucovina Club de Munte 4* Gura Humorului

DETALII

de la 21
persoana / noapte

4

Hotel Silva 2* Vatra Dornei

DETALII

de la 15
persoana / noapte

2

Boutique Hotel Kaban 4* Vatra Dornei

DETALII

de la 35
persoana / noapte

4

De ce să aleg o cazare în Bucovina?

Bucovina este un ținut uimitor – o parte a României care nu poate decât să fascineze fiecare călător care i-a călcat pe teritoriu. Bucovina pare a fi ruptă din paradis – oamenii primitori, vestigii importante ale strămoșilor, edificii unice și un cadru natural de care să vă bucurați pe parcursul vacanței. Alegeți oricare opțiune de cazare în Bucovina pentru a descoperi aceste ținuturi superbe și pentru a petrece câteva zile înconjurați de priveliști minunate.

Selecția de oferte de cazare în Bucovina vă permite să vă bucurați de sălbăticia naturii într-un spectacol de văi, lumini, munți și culori, dar și de facilități numai bune pentru un sejur relaxant, reconfrontant, în care să vă recăpătați starea de liniște. Vă puteți opri la un hotel din Bucovina sau la o pensiune autentică, la poalele munților pentru a simți ambianța unică bucovineana. Serviciile și facilitățile unităților de cazare din Bucovina vor satisface nevoile și dorițele fiecărui turist în căutarea autenticității, seninătății și păcii interioare. Pare că totul din jur – aerul, cerul nemărginit, apele duruitoare, panoramele cu munți, au proprietăți tămăduitoare. Dacă sunteți deschiși pentru cazare în Bucovina, aceste ținuturi vă vor răsplăti din plin, iar vacanța aici va fi de neuitat. O vacanță în Bucovina este un dar pe care vi-l puteți face singuri și pe care nu-l veți regreta niciodată.

Toate obiectivele turistice din jur fac și mai atractivă unitățile de cazare din Bucovina, fiind în apropierea acestora, puteți să le vizitați în timpul sejurului fără să obosiți inutil pe drum. Cetatea de Scaun a Sucevei, bisericile de lemn și Mănăstirea Voroneț, muzeele și alte atracții din regiune pot fi descoperite de dumneavoastră. Să nu uităm și despre plimbarea cu Mocănița Hutulca, care este o altă activitate pe care nu o puteți rata în Bucovina. O vacanță la munte înseamnă și activități montane specifice, precum: schi, snowboard și săniuș, care pot fi practicate pe pârtiile de diverse dificultăți din mai multe localități din Bucovina.

Tradițiile păstrate cu sfințenie în regiunea această deosebită, sunt un motiv aparte pentru a alege cazare în Bucovina – aici puteți afla mai multe detalii despre obiceiurile specifice zonei: spolocanie, încondeierea ouălor, tradițiile legate de sărbătorile de iarnă și altele. Descoperiți România în care respectarea obiceiurilor și a tradițiilor nu este o muncă grea, ci o sărbătoare și o celebrare de zile mari.

Bucurați-vă acum de o vacanță în ținutul măsătirilor și a tradițiilor, selectând o unitate de cazare în Bucovina și asigurându-vă cu o vacanță de neuitat.

Galerie Foto

Harta cu Cazare Bucovina – hoteluri, pensiuni si vile