Cazare Busteni – hoteluri, pensiuni si vile

Filtrează hoteluri

Numar stele

  • Toate
  • 2 stele
  • 3 stele
  • 4 stele
  • 5 stele
  • fără categorie
Recomandări Cazare Busteni – hoteluri, pensiuni si vile

Nu există hoteluri corespunzătoare filtrelor aplicate.
Bifati opțiunea "Toate" pentru a vedea toate hotelurile sau alt tip de filtru.

Casa Freya 4* Busteni

DETALII

de la 24
persoana / noapte

4

Hotel Conac Bavaria 3* Busteni

DETALII

de la 17
persoana / noapte

3

Hotel Alexandros 3* Busteni

DETALII

de la 19
persoana / noapte

3

Hotel Magic Club 4* Busteni

DETALII

de la 20
persoana / noapte

4

Hotel Silva 3* Busteni

DETALII

de la 23
persoana / noapte

3

Vila Leonida 4* Busteni

DETALII

de la 27.5
persoana / noapte

4

Yael Luxury Apartments 1 4* Busteni

DETALII

de la 23.50
persoana / noapte

4

Yael Luxury Apartments 2 4* Busteni

DETALII

de la 35
persoana / noapte

4

De ce să aleg o cazare în Bușteni?

Una dintre cele mai populare stațiuni montane din România, care oferă și un șir de posibiltăți de cazare este Bușteni, orașul de la poalele Munților Bucegi. Cadrul în care este situat orașul Bușteni pare rupt dintr-o altă lume, munții măreți și casele așezate chiar lângă acestea sunt o imagine care vă va impresiona din prima clipă cum veți ajunge aici. Aerul pur, munții care veghează întreaga așezare și panoramele spectaculoase sunt un motiv pentru ați alege să vă odihniți pe Valea Prahovei și să găsiți cazare în cele mai cochete pensiuni sau hoteluri în Bușteni. Aici aveți o listă întreagă de activități pe care le puteți practica în timpul vacanței la munte, de la drumeții liniștite pe trasee montane până la sporturi de munte extreme și pline de aventură – schi și snowboarding. Pârtiile din apropierea unităților de cazare din Bucegi sunt de dificultate medie și mare, iar pentru cei care încă nu au învățat tehnica sporturilor montane este Fun Park, cu pârtii pentru începători și diverse atracții și facilități pentru micii iubitori de munte.


În comparație cu alte stațiuni unde sunt un șir de atracții turistice, călătorii care aleg o unitate de cazare în Bușteni vin aici pentru a se relaxa la maxim și pentru a profita de liniștea din jur. Pentru excursii și vizite aceștia pleacă în localitățile apropiate – Sinaia, Râșnov și Bran, pentru a descoperi atracțiile renumite din inima României. În schimb, aici puteți avea parte de mai multă pace, trasee mai libere și oferte avantajoase de cazare în Bușteni. O oază de fericire, tihnă și odihnă la poalele munților.

Unitățile de cazare din Bușteni prezentate pe această pagină oferă servicii și facilități pentru a vă bucura la maxim de o vacanță la munte, pentru a experimenta senzații noi și emoții frumoase alături de prieteni, membrii familiei sau colegii de la muncă. Indiferent de ce structură de cazare: hotel, pensiune din Bușteni puteți trăi câteva zile departe de griji, profitând de servicii și facilități pentru orice gust și buzunar. Unitățile de cazare în Bușteni dispun de restaurante, astfel nu veți fi nevoit să ieșiți din hotel pentru a lua masa și pentru a gusta din bucătăria specifică zonei.


Rezervarea unei proprietăți pentru cazare în Bușteni se poate face pe această pagină, într-un mod extrem de simplu și rapid, planificându-vă în câteva minute o ieșire la finele săptămânii sau un sejur de mai multe zile la munte.

Galerie Foto

Harta cu Cazare Busteni – hoteluri, pensiuni si vile