Cazare Călimănești – hoteluri, pensiuni si vile

Filtrează hoteluri

Numar stele

  • Toate
  • 2 stele
  • 3 stele
  • 4 stele
  • 5 stele
  • fără categorie
Recomandări Cazare Călimănești – hoteluri, pensiuni si vile

Nu există hoteluri corespunzătoare filtrelor aplicate.
Bifati opțiunea "Toate" pentru a vedea toate hotelurile sau alt tip de filtru.

Pensiunea Maria 3* Calimanesti

DETALII

de la 11
persoana / noapte

3

Pensiunea Casa Arbo 3* Calimanesti

DETALII

de la 13
persoana / noapte

3

Pensiunea Bucura 3* Calimanesti

DETALII

de la 15
persoana / noapte

3

Pensiunea Alis 3* Calimanesti

DETALII

de la 15
persoana / noapte

3

Hotel Orizont 3* Calimanesti

DETALII

de la 25
persoana / noapte

3

Hotel Domnitei 3* Calimanesti

DETALII

de la 23
persoana / noapte

3

Pensiunea Domnitei 4* Calimanesti

DETALII

de la 19
persoana / noapte

4
De ce sa alegi o cazare în Călimănești?

Călimănești este un oraș în județul Vâlcea, situat la poalele masivului Cozia și Căpățânii. Localitatea este cunoscută încă de pe timpul dacilor, când au fost descoperite izvoarele cu ape termale. Călimănești este cunoscut și pentru Mănăstirea Cozia, ctitorită de Mircea cel Bătrân. Astăzi orașul este o stațiune balneară faimoasă pentru călătorii români, dar și cei de peste hotare, care își găsesc cazare în Călimănești pentru a beneficia de resursele naturale din regiune. Clima din stațiune este la fel de benefică la fel ca și izvoarele minerale, favorizând, alături de priveliștile minunate, relaxarea și odihna celor își petrec vacanța aici.


Fie doriți să evadați din oraș pentru un weekend sau să vă organizați un concediu revigorant, puteți găsi cazare în Călimănesti Caciulata și să profitați de toate beneficiile oferite de stațiune: liniște, aer curat, tratamente medicale. Aici pot fi prevenite și tratate un șir de boli și afecțiuni, astfel cei care suferă de boli ale tubului digestiv, ale rinichilor, afecțiuni metabolice, ginecologice, neurologice, reumatismale, respiratorii, pot beneficia de un șir de terapii care să le amelioreze starea. Mai multe unități de cazare din Călimănești ofere spații și centre de tratament, punând a dispoziția oaspeților o gamă largă de servicii: hidroterapie, kinetoterapie, împachetări și proceduri cosmetice, inhalații, injecții cu ape minerale, magnetoterapie, ionogalvanizare, terapie cu diverși curenți, cure interne cu ape minerale de băut și multe altele. Facilitățile și serviciile prezente în mai multe unități de cazare în Călimănești, fac din această stațiune o oază naturală, frecventată de turiști din țară, dar și din străinătate.


Pentru un sejur mai activ, vă recomandăm să explorați împrejurimile stațiunii, chiar dacă alegeți cazare în Călimănești. Nu ratați atracțiile turistice din apropierea stațiunii – Mănăstirea Cozia, Mănăstirea Turnu, Castrul roman Arutela, Parcul Național Cozia, vederile peste râul Olt, schitul Ostrov, Salina Ocnele Mari și alte obiective pe care nu le puteți rata.


Pe această pagină aveți posibilitatea să vă găsiți cazare în Călimănești în procesul de planificare a unei vacanțe de relaxare și revigorare. Deși nu este extrem de variată, oferta de cazare în Călimănești poate satisface diverse preferințe de confort, dar și bugete. Fie călătoriți cu familia, prietenii sau persoana iubită, oferta de cazare și a restaurantelor din regiune nu vă va dezamăgi. Astfel, avei posibilitatea să cunoașteți mai multe despre tradițiile din zonă, să gustați mâncăruri cu specific oltenesc, să descoperiți locurile fermecătoare din Valea Oltului și să vă împrieteniți cu oamenii ospitalieri din regiune. Rezervați acum și nu ratați o astfel de vacanță!

Galerie Foto

Harta cu Cazare Călimănești – hoteluri, pensiuni si vile