Cazare Campulung Moldovenesc

Filtreaza hoteluri

Numar stele

  • Toate
  • 2 stele
  • 3 stele
  • 4 stele
  • 5 stele
  • fara categorie
Recomandări Cazare Campulung Moldovenesc

Nu există hoteluri corespunzătoare filtrelor aplicate.
Bifati optiunea "Toate" pentru a vedea toate hotelurile sau alt tip de filtru.

Hotel Eden 4* Campulung Moldovenesc

DETALII

de la 20
persoana / noapte

%

DISCOUNT
pentru rezervari online

4

De ce să aleg o cazare în Câmpulung Moldovenesc?

Câmpulung Moldovenesc este un municipiu din Bucovina, fiind înconjurată de 4 sisteme muntoase – Masivul Rarău, Obcina Mestecănișului, Obcina Feredeului și Munții Stânișoarei. Datorită așezării sale, orașul este situat într-un cadru de poveste, cu care își bucură fiecare oaspete care-și găsește cazare în Câmpulung Moldovenesc. Natura sublimă, liniștea tranchilizantă și tradițiile bucovinene creează un tablou perfect pentru o vacanță în care să vă contopiți cu relaxarea.


Oferta de cazare în Câmpulung Moldovenesc deși nu este variată, va fi pe placul oricăui călător, indiferent de bugetul pe care îl are alocat pentru această vacanță sau preferințele de confort. Condițiile și serviciile de înaltă calitate a unităților de cazare din Câmpulung Moldovenesc vor face dintr-un sejur în această localitate, o amintire la care vă veți întoarce mereu cu zâmbetul pe buze. Bucurați-vă de peisaje care să vă taie respirația, de aerul proaspăt a muntelui care vă va umple plămânii cu o nouă energie și de frumusețea nemărginită a regiunii, tradițiilor și a ospitalității localnicilor. Cu o cazare în Câmpulung Moldovenesc vă asigurați un sejur de vis.


Atracții turistice din regiune au îmbogățit și mai mult orașul, atragând un șir de turiști români și străini, care au căutat cazare în Câmpulung Moldovenesc, pentru a vizita importantele locații. Incluse pe Lista Patrimoniului UNESCO, mănăstirile și bisericile unice din Bucovina au favorizat dezvoltarea turismului și au condus la deschiderea a tot mai multe unități de cazare în Câmpulung Moldovenesc. Nu ratați în următoarea vacanță în Câmpulung Moldovenesc: Mănăstirea Voroneț, Mănăstirea Sucevița, Mănăstirea Moldovița, Mănăstirea Humor, Mănăstirea Putna, Biserica Arbore, Cetatea de scaun a Sucevei, Muzeul Satului Bucovinean, pentru a cunoaște arhitectura unică a mănăstirilor, istoria României și pentru a descoperi tradiții din Bucovina. Planificați-vă mai multe zile în frumosul ținut, găsiți-vă cazare în Câmpulung Moldovenesc, pentru a profita de proximitatea față de faimoasele construcții și pentru a vă bucura de liniștea și calmul acestei zone.


Pe această pagină puteți consulta descrierea mai multor unități de cazare în Câmpulung Moldovenesc pentru a vă alege gazda perfectă pentru o vacanță relaxantă. Imaginați-vă doar priveliștile spectaculoase pe care le puteți urmări de la fereastra sau terasa unei structuri de cazare din Câmpulung Moldovenesc, aerul rece și proaspăt a unei dimineți în munți și satisfacția maximă care vă va umple inima. La prânz și la cină delectați-vă cu bucatele tradiționale din Bucovina care vă vor trasporta spre noi culmi gastronomice. O vacanță pe care nu o veți uita vreodată și despre care veți dori să povestiți tuturor celor care vă ies în cale.

Galerie Foto

Harta cu Cazare Campulung Moldovenesc