Cazare Curtea de Arges

Filtreaza hoteluri

Numar stele

  • Toate
  • 2 stele
  • 3 stele
  • 4 stele
  • 5 stele
  • fara categorie
Recomandări Cazare Curtea de Arges

Nu există hoteluri corespunzătoare filtrelor aplicate.
Bifati optiunea "Toate" pentru a vedea toate hotelurile sau alt tip de filtru.

Hotel Posada 3* Curtea de Arges

DETALII

de la 24
persoana / noapte

%

DISCOUNT
pentru rezervari online

3
De ce sa alegi o cazare în Curtea de Argeș?

Prima capitală a Țării Românești, Curtea de Argeș este un oraș cu un bogat patrimoniu istoric și arhitectural de pe teritoriul țării. Orașul este o destinație turistică în sine, dar și o localitate de tranzit pentru cei care aleg să descopere Transfăgărășanul. Pentru toți turiștii care ajung în oraș, sunt de-ajuns de multe locuri de cazare în Curtea de Argeș. Aici puteți găsi un șir de atracții turistice importante din România. Curtea de Argeș prezintă un punct de interes major pentru cei pasionați de istoria României, arhitectura bizantină și locurile marcate de evenimentele istorice.


Dacă alegeți să vă găsiți cazare în Curtea de Argeș, nu veți rămâne dezamagit de șirul de monumente istorice de interes național localizate în această destinație, atât de aproape de unitățile de cazare. În mod special, vor fi atrași de această destinație pelerinii din țară și de peste hotarele României. Mănăstirea Argeșului, bisericile și ansamblurile religioase de pe teritoriul orașului nu vă vor lăsa indiferenți. Construcțiile în stil bizantin prezintă o valoare deosebită pentru trecutul țării, dar și pentru turismul actual. Nu ratați Biserica Domnească, Fântâna Meșterul Manole și casele în stil argeșean data viitoare când ajungeți pe Transfăgărășan și vă găsiți cazare în Curtea de Argeș.


Traversând unul din cele mai frumoase drumuri din lume – Transfăgărășan, aveți ocazia să vizitați aceste atracții, să vă bucurați de priveliștile spectaculoase de pe traseu și să descoperiți locurile extraordinare din România. O vacanță pe care nu o veți regreta – verde nemărginit, aer proaspăt și o natură care să vă lase fără cuvinte. Oferta de cazare în Curtea de Argeș prezintă o varietate destul de mare – puteți selecta din lista de pensiuni, hoteluri și case puse la dispoziția turiștilor. Această pagină vă prezintă unitățile de cazare în Curtea de Argeș disponibile pentru a vă găzdui pe parcursul unui weekend prelungit sau a unul sejur mai îndelungat. O localitate plină de istorie, legende și o atmosferă misterioasă, merită atenția călătorilor adevărați.


Pe site-ul nostru puteți găsi o selecție deosebită de structuri de cazare în Curtea de Argeș, care pot fi rezervate într-un mod destul de simplu. Consultați lista proprietăților, informați-vă despre serviciile și facilitățile oferite de acestea, filtrați unitățile după tipul de cazare în Curtea de Argeș pe care îl căutați, iar atunci când decizia este făcută, puteți continua cu rezervarea. Eficient, rapid și fără apeluri suplimentare. Nu ratați prețurile avantajoase, ofertele atractive și rezervați acum o cameră pentru vacanța de neuitat la Curtea de Argeș.

Galerie Foto

Harta cu Cazare Curtea de Arges