Cazare Deva

Filtrează hoteluri

Numar stele

  • Toate
  • 2 stele
  • 3 stele
  • 4 stele
  • 5 stele
  • fără categorie
Recomandări Cazare Deva

Nu există hoteluri corespunzătoare filtrelor aplicate.
Bifați opțiunea "Toate" pentru a vedea toate hotelurile sau alt tip de filtru.

Hotel Deva 3* Deva

DETALII

de la 20
persoană / noapte

%

DISCOUNT
pentru rezervări online

3

Hotel Sarmis 3* Deva

DETALII

de la 19
persoană / noapte

%

DISCOUNT
pentru rezervări online

3

De ce să aleg o cazare în Deva?

Deva este un oraș fermecător, situat între Sibiu și Timișoara. Cu toate acestea, orașul nu se bucură de o popularitate turistică deosebită, interesul călătorilor fiind destul de mic, din păcate. Deva este o destinație istorică, un oraș verde, înconjurat de munți și văi, o localitate ascunsă de văzul lumii. Tocmai din acest motiv, merită să vă organizați o vacanță în Deva și excursii prin împrejurimile acesteia, iar ofertele de cazare în Deva vă vor convinge să faceți acest lucru. Profitați de un concediu în Deva, bucurându-vă de priveliștile superbe și atracțiile naturale din jurul orașului.


Orașul vegheat de vechea Cetate ridicată pe dealul din Deva, este extrem de primitor. Acest lucru este evidențiat și de oferta de cazare în Deva care va întrece așteptările pe care le aveți, oamenii zâmbitori, dar și atmosfera unică a unui oraș de munte. Nu ratați să urcați până la Cetate, fie folosind telecabina sau bucurându-vă de priveliștile spectaculoase pe un traseu de drumeție. Puteți începe acest traseu chiar de la unitatea de cazare în Deva pe care o veți alege, continuând până în vârful dealului, de unde vi se va deschide o panoramă minunată a orașului. Recomandarea noastră e să folosiți telecabina la urcare și traseele de pe Dealul Cetății la coborâre.


Salvați timp și bani cu noi, consultând oferta de cazare în Deva, planificându-vă o vacanță de neuitat, cu activități și aventuri pe măsură. Fie călătoriți cu familia, prietenii sau persoana iubită, frumusețile de aici trebuie împărțite cu cei dragi, pentru a crea aminitiri și momente magice împreună. Ținutul, care include și orașul Deva, este spectasculos și nu va ezita să impresioneze pe oricine, de la mic la mare. Chiar dacă vă selectați o unitate de cazare în Deva, aveți la dispoziție mai multe atracții, mai ales naturale, care să vă motiveze să ieșiți din oraș și să explorați împrejurimite – lacuri, cetăți și castele, chei, cascade, peșteri, parcuri și rezervații, dar și munți cu pârtii pentru practicarea activităților preferate – săniuș, ski, drumeții, snowboarding.


Aveți o listă de cazare în Deva care să satisfacă diverse preferințe și necesități, dar și să corespundă cu bugetele alocate de călători. Puteți selecta pensiuni, case, vile și hoteluri pentru o vacanță de vis, cu priveliști spre casele vechi din oraș sau spre Dealul Cetății care adăpostește Cetatea din Deva. Consultați întreaga listă sau filtrați unitățile de cazare în Deva pentru a alege unde să stați și organizați-vă o vacanță în câteva minute, rezervându-vă cu câteva clickuri o escapadă de neuitat.

Galerie Foto

Harta cu Cazare Deva