md Cazare Gura Humorului | SpreMunte.ro

Cazare Gura Humorului

Filtrează hoteluri

Numar stele

  • Toate
  • 2 stele
  • 3 stele
  • 4 stele
  • 5 stele
  • fără categorie
Recomandări Cazare Gura Humorului

Nu există hoteluri corespunzătoare filtrelor aplicate.
Bifați opțiunea "Toate" pentru a vedea toate hotelurile sau alt tip de filtru.

Hotel Toaca Bellevue 4* Gura Humorului

DETALII

de la 21.5
persoana / noapte

4

Pensiunea Casa Humor 4* Gura Humorului

DETALII

de la 24
persoana / noapte

4

Pensiunea Carmen Silvae 4* Gura Humorului

DETALII

de la 50
persoana / noapte

4

Best Western Bucovina Club de Munte 4* Gura Humorului

DETALII

de la 21
persoana / noapte

4

De ce să aleg o cazare în Gura Humorului?

Gura Humorului este un oraș din Bucovina, devenit în anul 2005 și stațiune turistică. Situată între obcini împădurite, colorate de penițele anotimpurilor, Gura Humorului se bucură de un cadru natural de invidiat, care atrage un șir de turiști locali și străini, iar proximitatea față de Mănăstirea Voroneț, biserica căreia este pe Lista Patrimoniului Mondial UNESCO, face ca stațiunea să fie inclusă într-un șir de trasee prin Bucovina și zona Moldovei. Datorită acestui fapt, turiștii din zonă aleg deseori cazare în Gura Humorului, se plimbă prin Bucovina și vizitează atracțiile din regiune, plecând de la pensiunea aleasă.


Oferta de cazare în Gura Humorului include diverse cabane, case, vile, pensiuni și hoteluri cu niveluri de confort, pentru a corespunde căutării diferitor călători. Puteți alege cazare în dependență de bugetul pe care îl aveți alocat sau care corespunde unor preferințe individuale. La fel ca și unitățile de cazare din Gura Humorului, atracțiile turistice pot răspunde variatelor motivații ale călătorilor care descoperă Bucovina. Una din cele mai cunoscute atracții este Mănăstirea Voroneț, care joacă un rol important pentru turismul din regiune, dar și cel național. Mănăstirea este faimoasă pentru picturile interioare și exterioare, păstrate pe pereții bisericii încă din secolele XIV și XV.


Cei care-și aleg cazare în Gura Humorului se pot bucura de priveliștile minunate ale stațiunii, liniștea și frumusețea acestor ținuturi. Pentru excursii și informații detaliate despre istoria României și tradițiile din Bucovina, vă recomandăm să faceți o vizită Mănăstirii Voroneț, Mănăstirii Sucevița, Mănăstirii Moldovița, Mănăstirii Humor, Mănăstirii Putna, Bisericii Arbore, Cetății de scaun a Sucevei, Muzeului Satului Bucovinean. Iubitorii de adrenalină și a unui stil de viață activ, Gura Humorului pune la dispoziție 2 pârtii pentru practicarea sporturilor de iarnă, un telescaun și un parc de agrement, Ariniș. Astfel, cei care își fac rezervare de cazare în Gura Humorului nu se vor plictisi, dimpotrivă, vor rămâne impresionați de meleagurile Bucovinei, care sunt parcă rupte dintr-o carte de povești.


Gurmanzii nu vor rămâne nici ei fără răsfăț desosebit – bucatele tradiționale din Bucovina se desosebesc printr-un gust bogat și o explozie de arome, care va lăsa fără cuvinte pe oricine. Adresați-vă gazdelor de la unitatea de cazare din Gura Humorului pe care o veți alege pentru o vacanță în Bucovina, pentru a vă pregăti cele mai tradiționale rețete din zonă: ciorbă rădăuțeană, tochitură bucovineană sau de hribi, balmoș, drob de miel, iar la desert vă puteți alinta cu niște păpănași sau plăcinte cu brânză dulce, numite Poale-n brâu. Alegeți o unitate de cazare în Gura Humorului și rezervați acum o cameră pentru o călătorie de neuitat!

Galerie Foto

Harta cu Cazare Gura Humorului