Cazare Horezu

Filtrează hoteluri

Numar stele

  • Toate
  • 2 stele
  • 3 stele
  • 4 stele
  • 5 stele
  • fără categorie
Recomandări Cazare Horezu

Nu există hoteluri corespunzătoare filtrelor aplicate.
Bifați optiunea "Toate" pentru a vedea toate hotelurile sau alt tip de filtru.

Pensiunea Collias Horezu

DETALII

de la 12.5
persoana / noapte

%

DISCOUNT
pentru rezervari online

fara

Pensiunea Criveanu 4* Horezu

DETALII

de la 11
persoana / noapte

%

DISCOUNT
pentru rezervari online

4

Pensiunea Evrica 2* Horezu

DETALII

de la 12
persoana / noapte

%

DISCOUNT
pentru rezervari online

2
De ce sa alegi o cazare în Horezu?

Horezu este un oraș din județul Vâlcea, cunoscut pentru Mănăstirea Hurezi și Ceramica de Horezu, ambele incluse pe Lista Patrimoniului UNESCO. Aflată în mijlocul depresiunii Hurezu și fiind mărginită de Munții Căpățânii, orașul este situat într-un cadru de poveste, întâmpinându-și oaspeții care își aleg cazare în Horezu, cu priveliști spectaculoase și un șir de atracții turistice. Astfel, cei care călătoresc în regiune sau cei care conduc pe unul din cele mai frumoase drumuri din lume – Transalpina, pot să-și găsească cazare în Horezu pentru a profita de liniștea acestei localități și pentru a cunoaște mai bine patrimoniul, inclus pe listele internaționale de promovare a culturii și turismului din România.


Astfel, decizia privind includerea Mănăstirii Hurezi pe Lista Patrimoniului UNESCO și a meșteșugului legat de Ceramica de Horezu pe Lista Patrimoniului Intangibil au condus la un interes turistic sporit, atât din partea călătorilor români, cât și a celor străini. Toate acestea au inițiat procesul de dezvoltare a ofertei de cazare în Horezu și în localitățile din apropiere. Cei interesați de vizitarea atracțiilor din regiune și practicarea diverselor sporturi, se pot bucura de o listă variată de unități de cazare în Horezu, care să faciliteze odihna, relaxarea, dar și apropierea de diverse locații naturale sau construcții importante. Pentru descoperirea patrimoniului cultural, puteți vizita Centrul de Ceramică, atelierele de țesături și pictură de la Mănăstirea Hurezi, pentru turism religios nu ratați bisericile din zonă și desigur faimoasa Mănăstire Hurezi. Cei pasionați de aventură, sport și natură, regiunea din apropierea unităților de cazare din Horezu îndeamnă la un șir de activități care să vă ofere emoții unice – speleologie la Peștera Muierilor, Peștera Polovragi sau Peștera Liliecilor, biking și drumeții pe traseele din munții din împrejurime, pescuit și vânătoare, dar și zborul cu parapanta pentru cei mai curajoși.


Localitatea se bucură de un cadru natural bogat, cu altitudini de la 400 de metri până la 2124 metru (vârful Ursu), oferind posibilitatea de explorare pentru cei care sunt îndeajuns de curioși și curajoși să facă acest lucru. În schimb, călătorii care doresc să se relaxeze, o pot face chiar de la terasa sau fereastra unității de cazare din Horezu, priveliștile de aici fermecându-vă prin frumusețea și liniștea sa. Planificați-vă acum o vacanță de neuitat în mijlocul naturii, descoperiți meșteșugurile care ne duc faima în lume și deconectați-vă de la gălăgia și aglomerația marilor orașe. Rezervați acum o cameră pentru cazare în pensiunile din Horezu și organizați-vă un concediu care să vă reîncarce bateriile.

Galerie Foto

Harta cu Cazare Horezu