Cazare Maramures

In aceasta pagina veti regasi toate unitatile de cazare recomandate in Maramures, avand posibilitatea de a le filtra in functie de numarul de stele, de tipul de servicii oferite si de locatia acestora. Toate unitatile de cazare prezentate sunt verificate de catre echipa noastra in permanenta, pentru a fi siguri de calitatea serviciilor oferite. Va asteptam cu drag sa redescoperiti sau sa va bucurati din nou de frumusetile Romaniei!

Filtreaza hoteluri

Numar stele

  • Toate
  • 2 stele
  • 3 stele
  • 4 stele
  • 5 stele
  • fara categorie

Statiune / oras

  • Toate
  • Baia Mare
  • Ocna Șugatag
Recomandări Cazare Maramures
Oferte Cazare Maramures

Hotel Craiasca 2* Ocna Sugatag

DETALII

de la 21.5
persoana / noapte

2

Pensiunea Holiday 3* Ocna Sugatag

DETALII

de la 23.5
persoana / noapte

3

Hotel Euro House 3* Baia Mare

DETALII

de la 17
persoana / noapte

3

Hotel Rivulus 3* Baia Mare

DETALII

de la 22.5
persoana / noapte

3

Hotel Best Western Eurohotel 3* Baia Mare

DETALII

de la 25
persoana / noapte

3

Hotel Magus 3* Baia Mare

DETALII

de la 28.5
persoana / noapte

3

Hotel Seneca 3* Baia Mare

DETALII

de la 17
persoana / noapte

3

Hotel Romanita 4* Baia Mare

DETALII

de la 28
persoana / noapte

3

Hotel Carpati 4* Baia Mare

DETALII

de la 28
persoana / noapte

4
De ce sa alegi o cazare pe Maramures?

La nordul țării, regiunea verde și frumoasă, cu oameni ospitalieri și primitori și cu o dezvoltată ofertă de cazare este Maramureș, o zonă pe care merită să o vizitați cât mai curând. Suntem siguri că ați auzit de bisericile de lemn din Maramureș, Cimitirul Vesel din Săpânța, Pasul Prislop, Mănăstirea Bârsana, dar mai puțini au reușit să ajungă să le și vadă cu propriii ochi. Nu uităm să menționăm și Mocănița cu traseu pe Valea Vaserului, care va transporta spre alte timpuri fiecare călător care-și va dori o plimbare cu ea. Cu cazare în Borsa-Maramureș aveți posibilitatea să trăiți aceste experiențe și să vizitați superbele atracții turistice care au dus faima județului Maramureș.

Desigur, există și resurse naturale care îmbogățesc zona – Cascada Cailor, Lacul Albastru de la Baia Sprie, Creasta Cocoșului, Munții Rodnei și Munții Maramureșului sunt doar câteva dintre locurile de poveste pe care le puteți admira. Iar dacă alegeți și cazare în Borsa-Maramureș cu priveliște spre munții înalți și văile nemărginite, vacanța dumneavostră va fi și mai frumoasă și nu o veți uita mult timp. Iar gastronomia din zonă e o discuție aparte și foarte importantă, este un motiv separat să considerați o vacanță pe aceste ținuturi. Bucătăria specifică zonei poate fi savurată din plin la unul din restaurantele din zonă sau la unitatea de cazare din Borsa-Maramureș pe care o veți alege.

Evadați pe un plai rupt din rai, cunoașteți relaxarea și tihna într-un cadru mirific. Descoperiți tradițiile și obiceiurile din Maramureș, cunoașteți meșteri populari și admirați opere de artă folclorică despre care nici nu ați știut că fac parte din patrimoniul cultural al României. Va fi o descoperire unică pentru fiecare. Nu există o metodă mai perfectă pentru a face aceste lucruri, decât să vă alegeți din lista structurilor de cazare în Borsa-Maramureș un hotel, o pensiune sau o cabană cu priveliști spectaculoase de la fereastră. Va putem oferi cazare in hotelurile din Maramures la cel mai mai mare raport calitate-pret. Pensiunile din Maramures o sa va conduca intr-o atmosfera traditionala oferindu-va amintiri de neuitat. Urmăriți apusul de soare, jocul de lumini și culori peste ținutul de poveste sau relaxați-vă și ascultați liniștea sublimă care vă înconjoară.

Pe această pagină puteți filtra toate unitățile de cazare din Maramureș, bifând stațiunea, satul sau orașul care vă place cel mai mult: Baia Mare, Baia Sprie, Ocna Șugatag. De asemenea, puteți alege și facilități sau servicii specifice care vă interesează să fie puse la dispoziție de proprietarii de structuri de cazare din Maramureș: all inclusive, cazări de lux, unități cu piscină sau cu SPA, oferte cu prețuri mici și altele.

Galerie Foto

Harta cu Cazare Maramures