Cazare Ocna Sugatag

Filtrează hoteluri

Numar stele

  • Toate
  • 2 stele
  • 3 stele
  • 4 stele
  • 5 stele
  • fără categorie
Recomandări Cazare Ocna Sugatag

Nu există hoteluri corespunzătoare filtrelor aplicate.
Bifați opțiunea "Toate" pentru a vedea toate hotelurile sau alt tip de filtru.

Hotel Craiasca 2* Ocna Sugatag

DETALII

de la 21.5
persoană / noapte

%

DISCOUNT
pentru rezervări online

2

Pensiunea Holiday 3* Ocna Sugatag

DETALII

de la 23.5
persoană / noapte

%

DISCOUNT
pentru rezervări online

3

De ce să aleg o cazare în Ocna Șugatag ?

Ocna Șugatag este o stațiune balneară de pe teritoriul Maramureșului, care are o funcționare permanentă, pe tot parcursul anului. Situată la altitudinea de 490 metri, stațiunea se află la poalele munților Ţibleş-Gutâi, bucurându-și oaspeții cu aer curat de munte și priveliști spectaculoase de la fereastra unităților de cazare din Ocna Șugatag. Stațiunea dispune de izvoare de ape minerale clorurate, sodice, calcinate și un lac sărat, format din prăbușirea câtorva mine vechi de exploatare a sării.


Resursele naturale, apele din stațiune, sunt folosite pe larg pentru un șir de tratamente și terapii de care beneficiază turiștii cu cazare în Ocna Șugatag: băi galvanice și cu apă minerală, electroterapie, terapii cu aerosoli, fizioterapie, kinetoterapie, magnetoterapie, ultrasunete, împachetări cu parafină și alte proceduri SPA sau destinate afecțiunilor de diferită natură. Astfel, cei care își aleg o structură de cazare în Ocna Șugatag se pot bucura de un pachet variat de proceduri, servicii și facilitățile puse la dispoziție de hotelurile din stațiune, pot întreprinde plimbări și drumeții prin pădurile sau pe munții din apropiere și pot profita de liniștea și calmitatea din jur. În același timp, cei care doresc să organizeze teambuildinguri cu colegii, pot să planifice un șir de activități și seminarii în sălile de conferință din cadrul unităților de cazare din Ocna Șugatag, care oferă spații amenajate și echipamente specifice pentru astfel de activități. Cei care doresc să se relaxeze în stațiune, pot alege cazare în Ocna Șugatag într-un șir de proprietăți puse la dispoziția călătorilor – case în stil tradițional maramureșean sau pensiuni mai moderne. Dacă alegeți cazare în Ocna Șugatag în una din vilele cu decor în stil tradițional, puteți cunoaște elemente și simboluri ale regiunii, decorul specific, iar dacă aveți norocul să ajungeți în perioada importantelor sărbători – datinile și obiceiurile din Maramureș vor deveni o amintire despre care veți povesti tuturor prietenilor.


Stațiunea este atractivă și celor pasionați de locurile unice din România. Regiunea Maramureșului este bogată în atracții turistice și obiective naturale care să vă impresioneze. Astfel, cei care își găsesc cazare în Ocna Șugatag pot merge în excursii spre Baia Mare, Parcul Național Munții Rodnei și Parcul Natural Munții Maramureșului, Pasul Prislop, faimosul Cimitir Vesel din Săpânța, Cascada Cailor și Mănăstirea Bârsana, dacă să accentuăm cele mai importante locații pe care să nu le ratați.


Disponibile pentru consultare pe această pagină, unitățile de cazare în Ocna Șugatag pot fi descoperite de dumneavoastră în căutarea unei gazde perfecte. Vă punem la dispoziție o listă cât mai vastă și variată, astfel ca fiecare turist să poată să-și găsească cameră pentru această vacanță, să se relaxeze din plin și să profite de beneficiile și efectele pozitive ale resurselor naturale din stațiune. Rezervați acum cazare în Ocna Șugatag!

Galerie Foto

Harta cu Cazare Ocna Sugatag