Cazare Piatra Neamt

Filtrează hoteluri

Numar stele

  • Toate
  • 2 stele
  • 3 stele
  • 4 stele
  • 5 stele
  • fără categorie
Recomandări Cazare Piatra Neamt

Nu există hoteluri corespunzătoare filtrelor aplicate.
Bifați opțiunea "Toate" pentru a vedea toate hotelurile sau alt tip de filtru.

Grand Hotel Ceahlau 3* Piatra Neamt

DETALII

de la 22
persoană / noapte

%

DISCOUNT
pentru rezervări online

3

Hotel Central Plaza 3* Piatra Neamt

DETALII

de la 36
persoană / noapte

%

DISCOUNT
pentru rezervări online

3
De ce sa alegi o cazare în Piatra Neamț?

În Nord-Estul României, se ridică frumosul oraș Piatra-Neamț, vegheat de Dealul Pietricica și înconjurat de priveliști care să vă taie respirația. Dacă nu ați ajuns anterior în această destinație, nu ratați ocazia să vă găsiți cazare în Piatra Neamț chiar pe această pagină și să vă planificați o vacanță pe frumoasele ținuturi ale Moldovei. Suntem disponibili să vă ajutăm și cu excursii, bilete și transport către Piatra Neamț, nu vă oferim doar o listă de unități de cazare în Piatra Neamț și informații despre această destinație de poveste.


Un oraș turistic, aflat într-o regiune care atrage un număr considerabil de călători din România și de peste hotarele acesteia, Piatra Neamț propune un șir de atracții și evenimente culturale de care să vă bucurați. Recomandarea noastră este să nu întârziați cu găsirea unei unități de cazare în Piatra Neamț și să vă organizați cât mai curând un sejur în oraș și îmrejurimile acestuia. Festivalul de film scurt „Filmul de Piatră” devine o perioadă destul de aglomerată pentru oraș, atunci este mai complicat să vă găsiți cazare în Piatra Neamț. Atracțiile turistice sunt destul de diverse – Curtea Domnească și Turnul Clopotniță marchează limitele centrului istoric din oraș, fiind și punctul de plecare pentru un șir de tururi și excursii organizate în Piatra Neamț. De asemenea, veți putea explora în Piatra Neamț și mai multe muzee, printre care vă recomandăm să nu ratați Muzeul de Artă Eneolitică Cucuteni, care adăpostește o colecție impresionantă de obiecte de artă ale Culturii Cucuteni, una din cele mai vechi civilizații din Europa. Dacă sunteți pasionați de artă, o altă locație pe care nu trebuie s-o ratați în Piatra Neamț este atelierul lui Ciprian Istrate, un talentat pictor contemporan.


Dacă vă selectați cazare în Piatra Neamț și petreceți mai multe zile în oraș, o plimbare cu telegondola este o activitate pe care nu o puteți evita – de sus, de pe Muntele Cozla aveți o priveliște care să vă taie respirația – orașul Piatra Neamț, lacul Bâtca Doamnei, dar și culmile Muntelui Ceahlău nu vă vor lăsa indiferent.


Un șir de hoteluri, pensiuni, vile primitoare sunt pregătite să vă găzduiască într-un weekend superb în Piatra Neamț sau o călătorie pe meleagurile Moldovei. Pe această pagină veți găsi mai multe opțiuni de cazare în Piatra Neamț, pe care le puteți sorta, despre care puteți citi mai multe informații și pe care le puteți rezerva în cel mai simplu mod posibil. O rezervare pe site-ul nostru este rapidă, eficientă și simplă, astfel vă asigurați cu cazare în Piatra Neamț în doi timpi și trei mișcări, sau trei click-uri să fim mai exacți!

Galerie Foto

Harta cu Cazare Piatra Neamt