Cazare Poiana Brasov

Filtrează hoteluri

Numar stele

  • Toate
  • 2 stele
  • 3 stele
  • 4 stele
  • 5 stele
  • fără categorie
Recomandări Cazare Poiana Brasov

Nu există hoteluri corespunzătoare filtrelor aplicate.
Bifați opțiunea "Toate" pentru a vedea toate hotelurile sau alt tip de filtru.

Ana Hotels Bradul 4* Poiana Brasov

DETALII

de la 44
persoană / noapte

4

Hotel Escalade 4* Poiana Brasov

DETALII

de la 24.5
persoană / noapte

4

Hotel Royal 3* Poiana Brasov

DETALII

de la 24.5
persoană / noapte

3

Hotel Ruia 3* Poiana Brasov

DETALII

de la 25
persoană / noapte

3

Hotel Alpin 4* Poiana Brasov

DETALII

de la 48
persoană / noapte

4

Hotel Piatra Mare 4* Poiana Brasov

DETALII

de la 32
persoană / noapte

4

Ana Hotels Sport 4* Poiana Brasov

DETALII

de la 50
persoană / noapte

4

Teleferic Grand Hotel 4* Poiana Brasov

DETALII

de la 43
persoană / noapte

4

Hoetlul Aurelius 5* Poiana Brasov

DETALII

de la 47
persoană / noapte

5

Silver Mountain Resort & Spa 4* Poiana Brasov

DETALII

de la 33
persoană / noapte

4
De ce sa alegi o cazare în Poiana Brașov?

Poiana Brașov este un teren de joacă, relaxare și adrenalină pentru toți iubitorii de munte și aventură. Această stațiune este una dintre cele mai moderne și mari din România, fiind selectată de turiștii locali, dar și de cei străini. Pârtiile, traseele montane, un lac, terenurile sportive și centrele din preajmă au creat din Poiana Brașov o oază de distracție și emoții tari. Fie pentru un weekend, fie pentru o săptămână, mii de turiști aleg cazare în Poiana Brașov datorită reputației și renumelui pe care stațiunea o are în România, dar și peste hotare. Aici puteți învăța noi sporturi de iarnă, puteți parcurge trasee care deschid priveliști superbe asupra cadrului muntos care înconjoară stațiunea, puteți atinge viteze noi și învinge culmi tot mai înalte.


Oferta de cazare în Poiana Brașov o face și mai atractivă – aceasta este extrem de dezvoltată, complexă și diversă, propunând iubitorilor de munte o gamă largă de unități de cazare. Hoteluri de lux și resorturi superbe, vile și cabane, pensiuni tradiționale și alte unități de cazare, care variază ca preț și facilități, pentru ca fiecare persoană care caută cazare în Poiana Brașov să-și poată găsi locul perfect pentru a-și petrece vacanța. La poalele stațiunii e află și magicul oraș Brașov, care îmbracă haine spectaculoase de sărbătoare pe timpoul iernii, dar este la fel de primitor și interesant în fiecare anotimp.


Nu există un dubiu că Poiana Brașov este o alegere perfectă în orice sezon și în orice anotimp – culmile albe ale munților, verdele smarald al pădurile și brazilor măreți, culorile aprinse ale florilor și vegetației de munte în lunile de vară – descriu perfect o stațiune parcă ruptă din paradis, din visul fiecărui admirator adevărat de natură și munte. Acum puteți beneficia și dumneavoastră de aceste priveliști magice, de aerul proaspăt și de liniștea plăcută a munților, selectând o structură de cazare în Poiana Brașov, pentru următorul concediu pe care vi-l planificați. Imaginați-vă că vă savurați cafeaua de dimineață privind spre vârful munților sau spre pădurile luminate de soarele de munte. Știm că o astfel de vacanță nu este ceva la care se refuză atât de ușor, mai ales când puteți face rezervare la o unitate de cazare în Poiana Brașov chiar pe această pagină. Consultați lista de oferte, sortați după bunul plac unitățile și rezervați-vă o vacanță de neuitat cu cazare în Poiana Brașov cu ajutorul câtorva clickuri. Chiar este atât de simplu și ușor.

Galerie Foto

Harta cu Cazare Poiana Brasov