Cazare Ramnicu Valcea

Filtrează hoteluri

Numar stele

  • Toate
  • 2 stele
  • 3 stele
  • 4 stele
  • 5 stele
  • fără categorie
Recomandări Cazare Ramnicu Valcea

Nu există hoteluri corespunzătoare filtrelor aplicate.
Bifati opțiunea "Toate" pentru a vedea toate hotelurile sau alt tip de filtru.

Pensiunea Andrei 3* Ramnicu Valcea

DETALII

de la 13
persoana / noapte

3

Hotel Panoramic 3* Ramnicu Valcea

DETALII

de la 15
persoana / noapte

3

Pensiunea Paradis 4* Ramnicu Valcea

DETALII

de la 18.5
persoana / noapte

4

Hotel Maria 3* Ramnicu Valcea

DETALII

de la 19.5
persoana / noapte

3

Hotel Miraj 3* Ramnicu Valcea

DETALII

de la 25
persoana / noapte

3

Grand Hotel Sofianu 4* Ramnicu Valcea

DETALII

de la 36
persoana / noapte

4

Hotel Simfonia 4* Ramnicu Valcea

DETALII

de la 37
persoana / noapte

4
De ce sa alegi o cazare în Râmnicu Vâlcea?

Râmnicu Vâlcea este un orașul de reședință a județului Vâlcea, situat la intersecția mai multor drumuri naționale și europene, astfel fiind deseori, un oraș de tranzit pentru călători. Cu toate acestea, orașul este și o destinație turistică, datorită stațiunilor balneare care se află în apropierea localității. Fie vizitați orașul într-un weekend, petreceți un sejur mai îndelungat sau sunteți în tranzit, nu evitați să vă găsiți cazare în Râmnicu Vâlcea. Chiar dacă orașul nu este foarte mare, oferta de cazare în Râmnicu Vâlcea include unități de primire cu variate niveluri de confort, pentru diverse bugete și cu facilități care să satisfacă mai multe preferințe.


Pe această pagină puteți verifica care sunt unitățile de cazare în Râmnicu Vâlcea, care sunt serviciile oferite de acestea, facilitățile puse la dispoziția oaspeților și sălile care pot fi folosite. În cazul în care doriți să organizați teambuildinguri sau alte ieșiri cu colegii de serviciu, sunt hoteluri care pun în disponibilitatea oaspeților săi spații, echipamente specifice pentru desfășurarea diverselor evenimente. Pensiunile și hotelurile care primesc călători pentru cazare în Râmnicu Vâlcea sunt verificate constant pentru corespunderea calității de servicii promise și descrierea facilităților oferite. Din lista propusă puteți să alegeți o unitate de cazare din Râmnicu Vâlcea, să citiți descrierea de pe site, iar dacă vă place, rezervarea este destul de simplă. Cu câteva clickuri și completări, rezervați camera pentru cazare în Râmnicu Vâlcea și puteți continua să vă planificați vacanța în această destinație.


În Râmnicu Vâlcea puteți vizita Casa memorială „Anton Pann”, Muzeul de Istorie, Muzeul de artă „Casa Simian” și nu uitați să vă urcați pe Dealul Capela, pentru o panoramă extraordinară a orașului și a dealurilor din apropierea localității. Județul Vâlcea este destul de bogat în atracții și minunății naturale, astfel, chiar dacă vă găsiți cazare în Râmnicu Vâlcea, nu ezitați să ieșiți din oraș și să descoperiți împrejurimile acestuia. Conduceți pe drumurile din Valea Oltului pentru priveliști spectaculoase, relaxați-vă în Ocnele Mari, Băile Olănești sau Călimănești, vizitați Piramidele din Valea Stăncioiului, iar pentru imagini care vă vor lăsa fără cuvinte, mergeți până la Lacul Vidra și bucurați-vă de peisajele unuia din cele mai frumoase drumuri din România – Transalpina.


Nu lăsați pe ultima sută de metri căutarea unei cazări, rezervați acum și plecați fără griji să descoperiți frumosul ținut vâlcean, cu priveliștile sale minunate și stațiunile în care vă puteți relaxa la maxim. Natură, aer curat, tratamente balneare și amintiri de neuitat – asta vă poate promite un sejur petrecut în județul Vâlcea.

Galerie Foto

Harta cu Cazare Ramnicu Valcea