Cazare Ranca

Filtrează hoteluri

Numar stele

  • Toate
  • 2 stele
  • 3 stele
  • 4 stele
  • 5 stele
  • fără categorie
Recomandări Cazare Ranca

Nu există hoteluri corespunzătoare filtrelor aplicate.
Bifați opțiunea "Toate" pentru a vedea toate hotelurile sau alt tip de filtru.

Cabana Terra Ski 3* Ranca

DETALII

de la 15
persoană / noapte

%

DISCOUNT
pentru rezervări online

3

Casa Maktub Residence 3* Ranca

DETALII

de la 15
persoană / noapte

%

DISCOUNT
pentru rezervări online

3
De ce sa alegi o cazare în Rânca?

Rânca este o stațiune montană în dezvoltare. Cu toate că aceasta a fost deschisă încă în anul 1930, unitățile de cazare în Rânca abia încep să apară, oferind turiștilor și călătorilor români, dar și de peste hotarele țării, condițiile perfecte pentru o vacanță relaxantă în mijlocul naturii. Peisajul incredibil care înconjoară stațiunea creează atmosfera desprinsă din povești, iar panoramele care se văd de la fereastrele structurilor de cazare în Rânca vă vor tăia respirația – verde nemărginit, munți și priveliști spectaculoase. Nu ratați această destinație când veți parcurge pe cel mai frumos și înalt drum din România – Transalpina.


Oferta de cazare în Rânca deși este mai puțin variată, va reuși să satisfacă nevoile și bugetul alocat a oricărui călător. Imaginați-vă natura virgină și aerul proaspăt al muntelui, liniștea tranchilizantă din mijlocul acestui cadru și veți înțelege că nu aveți nevoie de nimic mai mult. Fericirea constă din lucruri simple! Într-adevăr așa și este, într-un mediu de basm, o căsuță sau o cabană montană, un ceai care să vă încălzească și o imensitate de munte care să vă inspire, este mai mult decât aveți nevoie. Cu toate acestea, la opțiunile de cazare în Rânca veți observa și prețurile avantajoase, facilități și servicii atractive, dar și condiții de înaltă calitate cu care își întâmpină fiecare din oaspeții săi.


Dacă aveți nevoie de aventură, de asemenea, o cazare la Rânca este o alegere potrivită pentru cei care vor să străbată noi pârtii și să simtă la maxim adrenalina. Săniuș, ski, snowboarding, plimbări cu snowmobilul și ATV-ul, zborul cu parapanta și drumețiile sunt doar câteva dintre activitățile care vă stau la dispoziție pentru distracție. În perioada estivală a anului, puteți închiria biciclete, puteți participa la ture de canoying, rafting, pescuit sportiv și vânătoare. Pârtiile și traseele montane existente în apropierea unităților de cazare la Rânca fac din această stațiune o destinație atractivă pentru cei care adoră modul sănătos și activ de viață. Ceilalți, care au nevoie de încărcarea bateriilor și relaxare, unitățile de cazare în Rânca pot să vă ajute să vă odihniți pe cinste.


Pentru un weekend fabulos sau un sejur plin de activități și experiențe de neuitat, alegeți să vă odihniți și să vă găsiți cazare în Rânca, acolo unde liniștea este la ea acasă, aglomerația lipsește, iar priveliștile vă vor tăia respirația. Puteți face rezervarea unei camere pentru cazare în Rânca chiar la noi pe site, cu câteva click-uri rezolvând această etapă din planificarea vacanței. Vedeți toate opțiunile de cazare în Rânca!

Galerie Foto

Harta cu Cazare Ranca