Cazare Rasnov

Filtrează hoteluri

Numar stele

  • Toate
  • 2 stele
  • 3 stele
  • 4 stele
  • 5 stele
  • fără categorie
Recomandări Cazare Rasnov

Nu există hoteluri corespunzătoare filtrelor aplicate.
Bifați opțiunea "Toate" pentru a vedea toate hotelurile sau alt tip de filtru.

Complex Conacul Ambient 5* Rasnov

DETALII

de la 47
persoană / noapte

%

DISCOUNT
pentru rezervări online

5

Complex Max International 3* Rasnov

DETALII

de la 13
persoană / noapte

%

DISCOUNT
pentru rezervări online

3

Complex turistic Panicel 4* Rasnov

DETALII

de la 22
persoană / noapte

%

DISCOUNT
pentru rezervări online

4

Hotel Radsor 4* Rasnov

DETALII

de la 26
persoană / noapte

%

DISCOUNT
pentru rezervări online

4
De ce sa alegi o cazare în Râșnov?

Râșnov este un oraș în care timpul s-a oprit și fiecare turist care va ajunge aici va exclama cât de minunată este o plimbare printre casele vechi sau cât de diferită este o cazare în Râșnov. Pare că sunteți într-un burg vechi și călătoriți în timp, în urmă cu câteva secole – este o experineță unică, pe care nu o puteți rata. Casele mici și colorate, străzile pavate, înconjurate de verdele nemărginit și Cetatea Râșnov care veghează micul oraș – toate acestea creează o atmosferă autentică medievală. Iar dacă vă alegeți cazare în Râșnov puteți profita de această ambianță, de plimbări printre vechi clădiri și de priveliști spectaculoase în fiecare zi a vacanței dumneavoastră.


O atracție turistică importantă din oraș este Cetatea Râșnov, una dintre cele mai importante și bine păstrate fortificații din Transilvania, care datează încă din secolul XIV-lea. Este un obiectiv turistic pe care nu aveți cum să-l ratați, iar dacă vă încumetați să urcați până sus, veți fi surprins de noi informații și povești despre evenimentele care au marcat istoria țării, dar și de panorame care să vă taie respirația, marcându-vă prin frumusețea sa. Un alt obiectiv turistic pe care îl puteți vizita dacă vă alegeți cazare în Râșnov, este Peștera Valea Cetății. Într-adevăr, Râșnov este o destinație care trebuie luată în considerare de iubitorii de munte, orașe vechi și priveliști spectaculoare, în care muntele este o componentă importantă. Nu pierdeți șansa să vizitați orașul, atracții turistice medievale din zonă, să vă relaxați și odihniți într-un loc parcă rupt din basme, găsindu-vă cazare în Râșnov. Fie călătoriți pentru un weekend prelungit la munte, sau vă organizați un sejur de o săptămână în Râșnov, este o vacanță în care vă veți reface puterile, veți resimți pacea și liniștea interioară, iar amintirile create aici nu le veți uita încă mult timp.


Pe această pagină vă puteți alege cazare în Râșnov din oferta variată, în dependență de bugetul de care dispuneți, dar și de anumite cerințe sau facilități pe care ați dori să le găsiți la unitatea de primire. Sunteți liber să consultați lista cu pensiuni sau hoteluri în Râșnov, să sortați hotelurile și pensiunile din oraș și să vă faceți rezervarea în același timp, fără a ieși de pe site. Sistemul nostru de rezervare este eficient, simplu și ușor de folosit. Selectați o unitate de cazare în Râșnov cu vedere spre cetatea de pe dealul verde sau spre casele mici, cochete și colorate din oraș.

Galerie Foto

Harta cu Cazare Rasnov