Cazare Sovata

Filtrează hoteluri

Numar stele

  • Toate
  • 2 stele
  • 3 stele
  • 4 stele
  • 5 stele
  • fără categorie
Recomandări Cazare Sovata

Nu există hoteluri corespunzătoare filtrelor aplicate.
Bifați opțiunea "Toate" pentru a vedea toate hotelurile sau alt tip de filtru.

Danubius Health & Spa Resort 4* Sovata

DETALII

de la 31
persoană / noapte

4

Danubius Health & Spa Resort Bradet 4* Sovata

DETALII

de la 36
persoană / noapte

4

Vila Euro Vacanta 4* Sovata

DETALII

de la 11
persoană / noapte

4

Hotel Alunis 3* Sovata

DETALII

de la 30
persoană / noapte

3
De ce sa alegi o cazare în Sovata?

Sovata este o stațiune cu regim permanent, perfectă pentru relaxare și odihnă în orice anotimp. Stațiunea este cunoscută pentru lacurile sale helioterme, unice în Europa, dar și pentru priveliștile rupte din poveste pe care le puteți admira odată ce ați ajuns aici și v-ați găsit cazare în Sovata. Dealurile, Muntele de Sare și pădurile de fag, stejar, castani și brad fac din această localitate o bucățică de pământ deosebită, acolo unde timpul parcă se oprește, pentru ca fiecare să profite de frumusețea din jur și beneficiile balneare oferite de mai multe centre medicale și unitățile de cazare din Sovata. Lacul Ursu este cel mai mare lac helioterm din lume și participă activ în tratamentele celor decid să se odihnească aici.


Oferta de cazare în Sovata este destul de variată, călătorii ajunși aici pot să-și alegă un hotel de 2, 3 și 4 stele, o vilă sau o pensiune pentru un sejur plăcut. Desigur, hotelurile de 4 stele oferă un nivel mai ridic de confort pentru cazare în Sovata, însă și celelalte unități de primire dispun de facilități pentru relaxare. Astfel, fiecare turist ajuns în Sovata va putea să-și găsească ceva pe plac și să se bucure de natura extraordinară, aerul și apele benefice ale stațiunii. Un sejur la Sovata este recomandat persoanelor care suferă de afecțiuni ale sistemului nevos, turburări endocrine, boli ginecologice, afecțiuni degenerative, inflamatorii și reumatismale, posttraumatisme, boli cardiovasculare. La cele mai multe din structurile de cazare în Sovata aveți posibilitatea să profitați de diverse tratamente, precum: împachetări cu nămol, îngrijiri ginecologice, băi calde, kinetoterapie, electroterapie, hidroterapie, saune și alte terapii.


Cei care aleg cazare în Sovata se pot bucura de facilitățile propuse de hotelurile din zonă – piscină, sală de fitness, terenuri și echipamente de joacă, servicii de masaj, excursii, echitație, închirieri de bărci pentru plimbare pe lac. De asemenea, călătorii care își aleg cazare în Sovata pot să se bucure de frumusețea nemărginită din jurul stațiunii și de panoramele spectaculoase, organizandu-și o drumeție prin îmrejurimile din localitate, un tur cu trenulețul sau o plimbare de neuitat cu Mocănița.


Pe această pagină vă propunem mai multe unități de cazare în Sovata, din care puteți alege pentru următoarea vacanță în stațiunea balneară. Selectați locația care vă va găzdui pe parcursul sejurului, în dependență de bugetul pe care îl puteți cheltui sau în conformitate cu nivelul de confort de care doriți să beneficiați. Nu ratați prețurile atractive la unitățile de cazare în Sovata, rezervați cu câteva clickuri o cameră care vă place cel mai mult și planificați-vă de acum un concediu relaxant, revigorant, în sânul naturii extraordinare din Sovata.

Galerie Foto

Harta cu Cazare Sovata