Cazare Transalpina

In aceasta pagina veti regasi toate unitatile de cazare recomandate in Transalpina, avand posibilitatea de a le filtra in functie de numarul de stele, de tipul de servicii oferite si de locatia acestora. Toate unitatile de cazare prezentate sunt verificate de catre echipa noastra in permanenta, pentru a fi siguri de calitatea serviciilor oferite. Va asteptam cu drag sa redescoperiti sau sa va bucurati din nou de frumusetile Romaniei!

Filtreaza hoteluri

Numar stele

  • Toate
  • 2 stele
  • 3 stele
  • 4 stele
  • 5 stele
  • fara categorie

Statiune / oras

  • Toate
  • Rânca
Recomandări Cazare Transalpina

Cabana Terra Ski 3* Ranca

DETALII

de la 15
persoana / noapte

3

Casa Maktub Residence 3* Ranca

DETALII

de la 15
persoana / noapte

3
De ce sa alegi o cazare pe Transalpina?

Ajungeți pe Drumul printre munți spre localități cu cazare în Transalpina care să vă bucure ochii și să vă lumineze sufletul. Stațiunile și comunele din regiune parcă au fost desenate de un pictor, căsuțele mici și colorate în imensitatea de verde smarald, alb sclipitor, sau un covor de cele mai aprinse culori în lunile de toamnă, sunt o priveliște pe care nu o veți dori să o pierdeți din memorie. O cazare în Transalpina vă asigură un concediu de poveste, cu panorame de vis care să vă inspire și să vă ajute să recăpătați vitalitatea și dorința de a urca noi culmi.

De-a lungul frumosului drum veți găsi mai multe pensiuni, cabane, case și hoteluri în care puteți să vă opriți pentru cazare în Transalpina. De la condiții rustice până la servicii moderne, puteți găsi o locație pe placul dumneavoastră și la bugetul pe care vi l-ați propus. Chiar pe această pagină aveți posibilitatea să filtrați opțiunile de cazare în Transalpina după stațiunea în care doriți să vă petreceți vacanța sau după anumite condiții propuse de structurile de primire din zonă. Aflați detalii despre oricare pensiune, hotel , cabană sau vilă, pe Transalpina iar când vă decideți – faceți rezervarea chiar pe site. Rapid, simplu, sigur. Ați selectat stațiunea care vă place cel mai mult și ați rezervat cazare in Transalpina pentru a descoperi panoramele de poveste și aerul superb de munte, doar cu câteva clickuri.

La altitudini înalte, înconjurați de munți și brazi, timpul se oprește, iar vacanța capătă tot mai mult farmec din fiecare clipă. Relaxarea este garantată, adrenalina plutește în aer, iar liniștea din jur este tot ce la ce ați visat pe parcursul întregului an. Cu ofertele de cazare în Transalpina aveți acces și la diverse atracții turistice, care vă vor face vacanța mai activă, mai interesantă și plină de imagini superbe ale naturii. Lacul Gâlcescu este un lac glaciar superb, înconjurat de un cadru mirific, pe care nu-l puteți rata. Ajunși la fața locului veți exclama numai cuvinte de uimire, datorită frumuseței unice cu care vă va întâmpina. De asemenea, și Lacul Vidra vă va impresiona. Fiți siguri că nu pierdeți ocazia de vizita și celelalte obiective, parcuri, munți și trasee din preajmă, găsindu-vă cea mai bună cazare în Transalpina.

Conduceți pe cea mai înaltă șosea din România, vizitați frumoasele monumente naturale din această zonă extraordinară și relaxați-vă într-o unitate de cazare în Transalpina, cu cele mai frumoase priveliști chiar la geamul pensiunii.

Galerie Foto