Cazare Vatra Dornei

Filtrează hoteluri

Numar stele

  • Toate
  • 2 stele
  • 3 stele
  • 4 stele
  • 5 stele
  • fără categorie
Recomandări Cazare Vatra Dornei

Nu există hoteluri corespunzătoare filtrelor aplicate.
Bifati opțiunea "Toate" pentru a vedea toate hotelurile sau alt tip de filtru.

Vila Class 3* Vatra Dornei

DETALII

de la 17
persoana / noapte

3

Hotel Silva 2* Vatra Dornei

DETALII

de la 15
persoana / noapte

2

Boutique Hotel Kaban 4* Vatra Dornei

DETALII

de la 35
persoana / noapte

4

De ce să aleg o cazare în Vatra Dornei?

Vatra Dornei este o stațiune balneară din Bucovina, care este proclamată „Perla Bucovinei” pentru frumusețea locului și apele minerale care au impulsionat dezvoltarea economică și turistică a acesteia. Oferta de cazare în Vatra Dornei s-a dezvoltat în același timp cu localitatea și facilitățile de tratament, fapt ce a dus la devenirea acesteia a uneia dintre cele mai populare stațiuni balneare din țară, vizitată de români, dar și de cei de peste hotarele României.


Factorii naturali și resursele balneare prezente în stațiune sunt izvoarele de apă minerală, termală, calcică, sulfuroasă, magnezică, bicarbonatate, dar și mofetele de saruri. Acestea sunt folosite pe larg în cadrul procedurilor de profilaxie și tratament oferite de unitățile de cazare din Vatra Dornei, pentru diverse afecțiuni ale aparatului cardiovascular, locomotor, digestiv și respirator, nevroze, anemii, obezitate și diabet. Cei care aleg cazare în Vatra Dornei pot profita de tratamente medicale în cadrul diverselor terapii și cure, care includ hidroterapie, electroterapie, termoterapie, kinetoterapie și alte terapii, supravegheate de personalul medical de aici. De asemenea, aceștia nu pot rata peisajele spectaculoase ale stațiunii. Aflată în Depresiunea Dornelor, Vatra Dornei își întâmpină oaspeții cu trasee pentru drumeții montane și plimbări cu bicicleta pe cărările fascinante de munte, dar și cu activități care vor provoca cei mai activi călători – ski, săniuș, rafting pe râu, zbor cu parapanta și altele.


Fiind parte a Bucovinei, În Vatra Dornei puteți descoperi tradițiile și obiceiurile acestei zone, păstrate cu respect din cele mai vechi timpuri. Găsiți-vă cazare în Vatra Dornei în una din casele tradiționale oferite oaspeților sau într-o pensiune cu condiții de înalt confort. Pe această pagină puteți găsi mai multe opțiuni de cazare în Vatra Dornei care să corespundă bugetului pe care îl aveți planificat pentru această vacanță sau care să includă anumite facilități sau servicii care vă interesează. Verificăm mereu condițiile promise de unitățile de cazare din Vatra Dornei și asigurăm călătorii cu servicii de cea mai înaltă calitate.


Alegându-vă o cazare în Vatra Dornei de pe aceast pagină vă găsiți nu doar un loc în care să înnoptați, ci o experiență de confort, cunoaștere și plăcere. Decorul tradițional, bucatele din gastronomia bucovineană servite în restaurantele hotelurilor din Vatra Dornei și ospitalitatea specifică a localnicilor din această zonă, vă vor îmbogăți vacanța. Liniștea din jur și frumusețea mirifică vă vor lăsa fără cuvinte, dar cu un car de amintiri și emoții pozitive. Consultați lista ofertelor de cazare, alegeți din diversitatea prezentată și rezervați într-un mod simplu și rapid o unitatea de primire!

Galerie Foto

Harta cu Cazare Vatra Dornei