Cazare Voineasa

Filtrează hoteluri

Numar stele

  • Toate
  • 2 stele
  • 3 stele
  • 4 stele
  • 5 stele
  • fără categorie
Recomandări Cazare Voineasa

Nu există hoteluri corespunzătoare filtrelor aplicate.
Bifați opțiunea "Toate" pentru a vedea toate hotelurile sau alt tip de filtru.

Casa Altfel 4* Voineasa

DETALII

de la 17.5
persoană / noapte

%

DISCOUNT
pentru rezervări online

4

Hotel Zan 4* Voineasa

DETALII

de la 23
persoană / noapte

%

DISCOUNT
pentru rezervări online

4

Pensiunea Ciobanelu 3* Voineasa

DETALII

de la 13
persoană / noapte

%

DISCOUNT
pentru rezervări online

3

Pensiunea Poiana Soarelui 3* Voineasa

DETALII

de la 12.5
persoană / noapte

%

DISCOUNT
pentru rezervări online

3
De ce sa alegi o cazare în Voineasa?

Voineasa este o comună din județul Vâlcea. Fiind înconjurată de un cadru natural mirific, Voineasa pare ruptă dintr-o carte de povești. Totul în jur este de o frumusețe rară, iar priveliștile de la fereastra mai multor unități de cazare din Voineasa vă vor lăsa, pur și simplu, fără cuvinte. Localitatea montană s-a dezvoltat pe parcursul anilor, oferind turiștilor din România și de peste hotare, o stațiune de odihnă, destinată tratamentului mai multe afecțiuni, precum: nevroze, surmenaj, afecțiuni ale aparatului locomotor, ale căilor respiratorii, dar și o destinație de relaxare pentru cei care au nevoie de odihnă în liniște și calm. Datorită investițiilor din ultimii ani, Voineasa dispune și de mai multe pârtii și echipamente specifice (telegondole, teleschiuri, telescaun) pentru practicare sporturilor de iarnă. Astfel, cei care preferă odihna activă, în comparație cu cea pasivă, de relaxare, se pot distra din plin pe pârtiile din localitate, găsindu-și din timp cazare în Voineasa.


Climatul tonic, aerul proaspăt al muntelui, priveliștile fermecătoare vă pot deveni partenerul de vacanță pentru câteva zile, dacă alegeți o unitate de cazare în Voineasa. Puteți găsi aici un șir de structuri – case, vile, pensiuni și hoteluri, cu diverse condiții și niveluri de confort pentru orice buget, restaurante în care să vă răsfățați cu bucate tradiționale oltenești și activități pentru emoții noi și amintiri pentru toată viața. Alintați-vă cu servicii SPA, relaxați-vă la maxim și reîncărcați-vă bateriile. Evadați de gălăgia și aglomerația din marile orașe, alegeți o cameră superbă pentru cazare în Voineasa, bucurați-vă de priveliștile de la fereastră și uitați de toate grijile.


Zonele naturale din apropierea localității vă vor lăsa fără cuvinte, prin frumusețea sa nemărginită. Veți simți că ați ajuns pe un tărâm nelocuit, cu natură virgină și locații în care nimeni nu a fost anterior. Chiar dacă vă alegeți o unitate de cazare în Voineasa, explorați și împrejurimile stațiunii – Lacul glaciar Gâlcescu, Lacul de acumulare Vidra, Lacul de acumulare Brădișor, Lacul de acumulare Petrimanu, cel ai înalt drum din România și unul din cele mai frumoase – Transalpina. Regiunea aceasta a Olteniei este de o minunăție de nedescris, pe care nu o puteți rata, odată ce ajungeți aici și vă găsiți cazare în Voineasa. Amatorii de sporturi de iarnă se pot bucura de pârtiile de schi de la Vidra, care vă vor întâmpina cu condiții la standarde europene și cu peisaje care vă vor convinge că aici doriți să vă întoarceți și la anul.


Rezervați acum cazare în Voineasa și profitați de ofertele atractive și condițiile de cea mai înaltă calitate!

Galerie Foto

Harta cu Cazare Voineasa