Apart – Hotel Iosefin Residence 4*

Iosefin Residence este primul apart-hotel din Timisoara, situat in cartierul Iosefin, una dintre cele mai frumoase zone istorice din Timisoara, la doar 5 minute de centrul orasului. Fiind compus doar din apartamente, Iosefin Residence reprezinta un concept nou in domeniul hotelier din Romania, ce se traduce prin calitate, rafinament si confort.

Iosefin Residence este primul apart-hotel din Timisoara, situat in cartierul Iosefin, una dintre cele mai frumoase zone istorice din Timisoara,  la doar 5 minute de centrul orasului. Fiind compus doar din apartamente, Iosefin Residence reprezinta un concept nou in domeniul hotelier din Romania, ce se traduce prin calitate, rafinament si confort.

Iosefin Residence, un mijloc de evadare din rutina cotidiana contopeste decorul apartamentelor cu istoria locului intr-o ambianta unica. Apartamentele spatioase, atent decorate si amenajate sunt special concepute pentru a depasi orice exigenta. Hotelul dispune de 25 de apartamente dintre care 10 apartamente business, 8 apartamente standard si 7 apartamente studio. Recent construite, apartamentele sunt structurate si amenajate in asa fel incat sa ofere confortul de care aveti nevoie.

Toate apartamentele sunt compuse din hol de primire, living, dormitor, bucatarie si baie. Acestea sunt dotate cu birou, canapea, spatiu pentru servirea mesei in grup mare, bideu.

O parte din apartamente ofera o privire panoramica asupra gradinii interioare si o parte asupra cartierului Iosefin, o zona istorica, suficient de aproape de centru incat sa permita accesul rapid catre importante puncte de reper, dar in acelasi timp suficient de departe de agitatia specifica unei zone centrale.


Inapoi