Complex turistic Panicel 4*

Amplasata pe DN 73 Brasov Bran la 2 Km de orasul Ranov si la 0,5 km de Drumul national, pe un drum de tara accesibil pe toata durata anului. Obiectivul se afla la 7 km de Bran, 9 km de Poiana Brasov precum si in apropierea Cetatii Medievale Rasnov. Pensiunea Panicel se situeaza langa paraul Panicel  unde fie ca vreti doar sa va relaxati cateva zile, fie ca vreti sa impartasiti alaturi de prieteni si rude un eveniment important din viata dumneavoastra.

Sunt 3 corpuri de cladire, o cladire de 4* cu 28 de camere twin si 6 apartamente, o cladire de 3* cu 16 camere twin si 6 camere cu pat matrimonial, si inca o cladire de 3* cu 4 camere cu pat matrimonial si canapea extensibila si 5 camere cu pat matrimonial. Camerele sunt dotate cu mobilier modern, nou si curat, pentru a satisface pana si cele mai pretentioase gusturi in materie de cazare,dispun de baie proprie si incalzire de la centrala vilei.

Toate camerele sunt calduroase, luminate, cochete, mobilate in stil rustic.

Dintre facilitatile si serviciile oferite de Panicel putem enumera: salon de servirea mesei cu bar dotat cu mobilier din lemn masiv, semineu si instalatie audio. La cerere, turistii pot servi masa cu produse ecologice obtinute in ferma proprie a complexului.

Mai putem enumera: sauna, terasa, foisor, loc de joaca pentru copii, internet wireless, sala de conferinte, salonas fumatori, tenis de masa, biliard, darts – dotat si cu bar, si parcare pazita, centru de echitatie, sali pentru evenimente. Proprietatea este pazita in permanenta.

Centrul de echitatie va asteapta cu cai si ponei, cu cursuri de calarie pentru copii si adulti, in aer liber sau in manej acoperit.

Complexul dispune de trei lacuri – doua artificiale populate cu pastravi si unul natural populat cu crap si caras, astfel incat amatorii de pescuit se pot relaxa in aceasta ambianta mirifica. Pe unul din lacuri, exista o insula artificiala unde se pot organiza picnicuri, reuniuni intr-o atmosfera parca decupata din povesti.

Activitati indoor si outdoor optionale – contra cost:

  • echitatie, demonstratie ecvestra, plimbari cu trasura
  • lectii de schi si snowboard pentru initiere sau pentru incepatori;
  • catarari si coborari montane;
  • drumetii;
  • tiroliana;
  • mountain bike;
  • ping-pong, darts, biliard;
  • evenimente corporate, team-building-uri.

*Toate activitatile outdoor sunt asistate de personal profesionist.
*Tarifele difera in functie de marimea grupului, tipul de activitati, orele si zilele de desfasurare, etc.

Obiective turistice in zona:

Babele, Sfinxul, Crucea Eroilor, partii de schi in Busteni, Azuga, Predeal, Sinaia, centrul vechi si cetatea Brasovului


Inapoi