Grand Hotel Ceahlau 3*

Grand Hotel Ceahlau dispune de 11 nivele de 244 de locuri in 42 de camere single, 94 de camere duble si 7 apartamente de nivel VIP, toate spatiile fiind dotate cu echipamente corespunzatoare cerintelor de confort din hotelurile internationale de aceasta categorie. Restaurant Ceahlau, situat la parterul hotelului, se distinge prin servicii de inalt profesionalism si rafinament, ofera o varietate de meniuri din gastronomia internationala, o colectie completa de vinuri din cele mai renumite podgorii din Romania, un sortiment larg de bauturi alcoolice si nealcoolice si prin programele muzicale, care asigura o atmosfera relaxanta seara de seara. Principalele puncte de interes din zona:

  • Biserica Domneasca „Sf Ioan Botezatorul” construita in 1498, iese in evidenta prin structura interioara, forma si stilul rafinat.
  • Turnul lui Stefan cel Mare, construit la 1 an dupa proiectarea bisericii. Aceste doua cladiri faceau parte din vechea curte domneasca.
  • Ruinele dacice de la Batca Doamnei dateaza din primul secol i.Hr. – primul secol d.Hr.
  • Muzeul de Istorie Piatra Neamt, de pe strada Mihai Eminescu nr. 10, adaposteste aproximativ 20 000 de obiecte si cea mai importanta colectie arheologica apartinand culturii Cucuteni (mileniul 4-3 i.Hr.)
  • Muzeul de Arta
  • Piata Libertatii
  • Muzeul de Stiintele Naturii , str Petru Rares nr 26, are o colectie de fosile de pesti, din care 29 de specii care nu se mai gasesc nicaieri in lume, si deasemenea exponate foarte rare din geologia, flora si fauna Muntilor Neamtului.
La aproximativ 35 km sunt manastirile din zona Targu Neamt, Neamt, Agapia, Varatec, Sihastria, care maresc potentialul turistic al judetului si au o importanta culturala esentiala.


Inapoi