Hotel Bellaria 4*

Perioada de functionare: ianuarie – decembrie Hotelul Bellaria 4★ este situat intr-o zona rezidentiala linistita din Iasi, la cateva minute de mers cu masina de centrul istoric al orasului. Va ofera servicii de inalta calitate si facilitati de ultima generatie intr-o ambianţă cu design unic. Hotel Bellaria 4★ pune la dispozitia clientilor cazare in 47 de camere (25 Deluxe Double, 20 Premiere Suite si 2 Executive Suitecu). Restaurantul Rustic cu o capacitate maxima de 100 locuri, va ofera preparate din bucataria Romaneasca, precum ciorba radauteana, sarmalutele in foi de varza si vita de vie, pastrama de oaie, tochitura moldoveneasca. Scaunele si mesele din lemn masiv sculptate cu maiestrie si vesela din lut ars innobilat cu motive populare. Gradina de vara este locatia preferata in sezonul cald. Puteti servi masa alaturi de bauturi racite in prealabil. Hotelul dispune de 3 locatii pentru organizarea de evenimente:

  • Restaurantul Clasic este romantic si distins, cu o capacitate de 170 persoane. Peretii sunt partial acoperiti cu oglinzi si vitraliile care impodobesc tavanul, alaturi de coloanele care delimiteaza armonios spatiul.  
  • Restaurantul Gourmet este somptuos si totodata intimare o capacitate de 240 locuri. Lampile din metal aurit innobileaza spatiul cu lumina calda, difuza iar lampadarele si aplicele din ceramica neagra reproduc maretia de odinioara a saloanelor regale. Totul este completat de un mobilier rafinat, atent mestesugit din lemn masiv negru.
  • Restaurantul Loja Domneasca este aerat si gratios, cu o capacitate de 180 locuri. Decorat cu gratioase candelabre si insertii din lemn natural. Versatilitatea restaurantului permite, in serile placute din sezonul cald, deschiderea sa completa pe una dintre laturile mari. Ringul de dans se poate muta in aer liber, sub cerul instelat.
Pentru petrecerile de anvergura peretele care desparte Restaurantul Clasic de Restaurantul Gourmet poate fi ridicat, salonul rezultat avand o capacitate de 400 persoane. Sala de conferinte are o capacitate maxima de 180 persoane pentru intalniri de afaceri, simpozioane, congrese, cursuri de perfectionare, lansari de produs, sedinte sau negocieri. Este dotata cu ecran de proiectie, videoproiector, microfoane cu si fara fir, laptop, acces internet wireless. In apropiere puteti vizita urmatoarele obiective turistice:  Palatul Culturii, manastirea Golia, Casa General Henry Mathias Berthelot, teiul lui Eminescu, statuia lui Mihai Kogalniceanu, sala Pasilor Pierduti si biserica Sfanta Paraschiva.


Inapoi