Hotel Ferdinand 3*

Hotel Ferdinand este amplasat la distanta de 10-15 minute de centrul statiunii si beneficiaza de vedere spre minunata Vale a Cernei. Hotel ofera prin amplasament si amenajare conditii optime grupurilor organizate pentru turism, dar si pentru afaceri. Clasificat la categoria 3 stele, este evidentiat de calitatea serviciilor de cazare si a serviciilor extra. Hotelul dispune de 106 locuri de cazare dispuse in 53 de camere, respectiv: 5 apartamente cu paturi matrimoniale si canapea extensibila in zona de living, 18 camere duble cu paturi matrimoniale si 30 de camere duble cu paturi separate, care se pot unifica la cerere. Decorate în culori calde pentru ca turisti sa poata beneficia de un sejur definit de confort și relaxare, toate cele 52 de camere au acces la internet wireless gratuit si sunt dotate cu: minibar, televizor, cablu TV, telefon cu acces direct la liniile international, birou, bai proprii cu cabine de dus, uscator de par, halat de baie, climatizare. Restaurantul Ferdinand are o capacitate de 84 de locuri si sta la dispozitia clientilor cu un meniu variat din bucataria savuroasa internationala si traditionala. Totodata pentru evenimentele organizate se pot servi mese in regim bufet sau un meniu fix prestabilit.

Gradina de vara este cea mai placuta surpriza oferita oaspetilor.  Amenajata in stil rustic, cu foisoare romanesti, este locul ideal de servire a mesei pe timp de primavara-vara dar si baruri unde va puteti delecta cu diverse bauturi alcoolice sau non-alcoolice.
 Hotelul dispune de baza de tratament, deschisa inclusiv in weekend, ce include sectorul fizio – electroterapie si sectorul hidroterapie, turistii putand beneficia de urmatoarele proceduris terapeutice: electroterapie, hidroterapie, cataplasme cu parafina, aerosoli, diferite tipuri de masaje, acupunctura si kinetoterapie, dar si de facilitati precum: piscina terapeutica, sauna, jacuzzi si masaje ( la cerere).
Hotelul Ferinand dispune si de o sala de conferinta cu o capacitate de 100 de locuri( 140 mp), avand in dotare internat wireless, flipchart, videoproiector, retroproiector, ecran de proiectie, instalatie de sonorizare si de asemenea beneficiaza de lumina naturala. Sala poate fi amenajata in sistem teatru, sala de clasa, forma U etc., functie de necesitatea evenimentului. Sala de conferinta este solutia optima pentru organizarea unor evenimente de tip workshop, seminari, training, precum si a celor de tip social: cocktail, receptii etc. La cerere se pot organiza excursii si drumetii insotite de un ghid: -drumetii: (trasee variate cu grad de dificultate mediu/dificil de la 2-3 ore) -Parcul National Domogled, Crucea Alba, Pestera cu aburi, Pestera Haiducilor, Pestera Ungurului, Cheile Peciniscai, Izvorul Munk, Platoul Coronini, Cascada Cocio, Grota lui Serban, Cheile Tasnei, Cheile Nerei. -excursii : – Chipul lui Decebal, Manastirea Sf. Ana, Portile de  Fier, Cazanele Mici si Cazanele Mari, Manastirea Mraconia, Manastirea Ponicova, Manastirea Vodita, Podul lui Dumnezeu de la Ponoare, Cascada Beusnita, Cascada Bigar etc. De ce Hotelul Ferdinand?
  • camere mobilate confortabil
  • restaurantul ofera preparate cu specific romanesc si international
  • sala de conferinte
  • centru tratamente si spa
  • organizarea de evenimente
  • drumetii
Turistii au apreciat aceasta locatie pentru:
  • manacarea excelenta
  • personalul foarte amabil
  • servicii de cazare excelente
  • posibilitatile variate de agrement


Inapoi