Hotel Hanul Bran 3*

Situat la un minut de Castelul Bran, la 4 km de partia de ski, amenajata atat pentru incepatori cat si pentru avansati, cu renumita sa rezonanta istorica, intr-o zona etnografica de prima importanta in Romania, complexul Hotel – Restaurant Hanul Bran va asteapta in orice anotimp, la orice ora cu ospitalitatea caracteristica branenilor si cu preparatele lor traditionale de munte. Hanul Bran dispune acum de o capacitate de cazare marita, camere si apartamente construite si amenajate dupa normele europene si de un restaurant poivalent amenajat atat pentru evenimente intime cat si pentru alte tipuri de evenimente. Pentru a imbina utilul cu placutul, Hanul Bran este de asemenea alegerea cea mai buna pentru organizarea de traininguri si seminarii. Hotelul dispune de 46 de camere, cu urmatoarea structura: 3 apartamente, 33 de camere duble si single si 10 camere twin. Restaurantul Hanul Bran este compus din doua sali si o terasa de vara cu o capacitate maxima de 420 de persoane.

  • Restaurantul Medieval se afla la parterul hotelului, cu priveliste spre Castelul Bran, amenajat elegant, cu mobilier din lemn masiv confortabil si dispune de un numar de 120 de locuri.
  • Restaurant Panoramic dispune de 300 de locuri.
Ambele sali ofera meniuri traditionale romanesti cu specific zonei branene. Servirea se face a la carte, in fuctie de alegerea dumneavostra. Pentru ca segmentul business resperzinta o categorie importanta pentru Hanul Bran, hotelul vine in intampinarea dumneavoastra cu o sala de conferinta cu un numar de 100 de locuri, pentru organizarea de conferinte de presa, seminarii, mese rotunde, sedinte, conferinte, diverse prezentari si promotii, lansari si servicii si produse.


Inapoi