Hotel Miraj 3*

Perioada de functionare: ianuarie – decembrie

Hotel Miraj 3★ stele este situat in centrul municipiului Ramnicu Valcea, la la 100 de metri de biserica Arhiepiscopiei si la 1 km de parcul Zavoi.

Hotel Miraj este un hotel nou inaugurat in 2012. Zona in care este amplasat, va ofera o vedere panoramica asupra intregului oras.

Hotel Miraj tinteste segmentul de turism de afaceri cat si turismul organizat, se preteaza foarte bine pentru evenimente de tip business.

Hotelul va ofera o capacitate de cazare de 26 de camere elegante, utilate cu mobilier modern, dintre care 3 camere single, 19 double matrimonial sau twin, 3 camere executive si 1 apartament.

Hotel Miraj dispune atat de un restaurant cat si de un bar.

Restaurantul Levant cu specific libanez, are o capacitate de 65 de locuri si este amplasat in incinta hotelului Miraj. Puteti servi diferite preparate din bucataria libaneza in ambianta placuta si specifica a restaurantului dar si in aer liber pe o terasa ce are o capacitate de 30 de locuri.

De asemenea dispune de parcare subterana supravegheata si de sala de conferinte pentru organizarea de training-uri si conferinte.

In apropierea locatiei puteti vizita biserica Arhiepiscopiei Ramnicului, parcul Zavoi. muzeul Judetean Valcean si stadionul municipal.


Inapoi