Hotel Palace 4*

Hotelul Palace 4★ este situat in statiunea Baile Govora, in mijlocul celui mai mare parc balnear din Romania. Hotelul va ofera un centru Spa si o baza de tratament pentru diferite afectiuni. A fost contruit din 1911 pana in anul 1914. Arhitectura eclectica cu influente de art nouveau si elemente de inspiratie neoromaneasca, transforma primul hotel cu baza de tratament din Romania intr-un monument istoric. Dispune de 132 spatii de cazare, dintre care 106 camere sunt clasificate la categoria de 4* (91 camere duble, 12 camere single, 3 garsoniere ) si 26 camere sunt clasificate la categoria 3* (17 camere duble, 7 camere single, 2 garsoniere). Restaurantul are o capacitate de 176 de locuri. Meniul a la carte va ofera atat preparate traditionale romanesti si preparate din bucataria international. Restaurantul hotelului poate gazdui evenimente, cu o capacitate maxima 350 de persoane in cele 3 sali de restaurant si terasa acoperita cu corturi elegante. Hotel Palace va pune la dispozitie doua 2 sali de conferinta, 1 sala pentru business meeting si 1 sala de evenimente. Salile de conferinta au o capacitate cuprinsa intre 10 si 200 participanti. Va ofera facilitati audio, video, birotica  si internet. Hotel Palace 4★ din Baile Govora va pune la dispozitie:

  • Centru SPA. Facilitatile centrului SPA sunt urmatoarele: piscina prevazuta cu cromoterapie, cascade de apa, piscina pentru copii, jacuzzi, sauna umeda, sauna uscata, sauna cu infrarosu, terapie Kneipp, hammam, hidromasaj, Sali pentru masaj si zona de relaxare.
  • Baza balneo-spa beneficiaza de cabinete medicale BFT si cardiologie, aparatura de fizioterapie si cardio, bazine pentru proceduri si hidrokinetoterapie, sala fitness, sauna, solar si masaj. Intregul proces de cura balneara este foarte atent supravegheat de intreg personalul medical format din medici, asistenti generalisti, asistenti balneofizioterapeuti, kinetoterapeuti si maseori.
Puteti vizita urmatoarele obiective turistice: manastirea Cozia, pestera Muierii, pestera Polovraci, Culele de la Maldarasti (colectia etnografica), Casa Memoriala Anton Pann si plimbari in parc.


Inapoi