Hotel Silva 2*

Hotelul Silva este situat in centrul statiunii baleno-climaterice Vatra Dornei si in imediata vecinatate cu parcul statiunii si partiile de schi Parc si Dealul Negru si ofera 43 de locuri de cazare in conditii standard, la care se adauga un restaurant, sala de fitness si sauna. Hotelul Silva este situat in centrul statiunii baleno-climaterice Vatra Dornei si in imediata vecinatate cu parcul statiunii si partiile de schi Parc si Dealul Negru. Ofera 43 de locuri de cazare in conditii standard, repartizate in:  2 apartamente, 6 camere matrimoniale, 11 camere twin si o camera single. Restaurantul hotelului, situat la parter, este unul clasic, cu servire a la carte si are o capacitate de 60 de locuri. Hotelul este dotat cu:

  • sala de conferinte cu o capacitate de 30 de locuri, situata la etajul 1;
  • sala de fitness;
  • sauna.
Namolul de turba si bioclimatul tonic din Vatra Dornei concureaza la tratarea unor afectiuni ale aparatului cardiovascular, locomotor, respirator, digestiv, afectiuni endocrine, ginecologice, ale sistemului nervos etc. Ce puteti face in zona?
  • puteti vizita orasele Campulung Moldovenesc, Suceava si imprejurimile cu o multitudine de obiective turistice: Cetatea Sucevei, muzee, centru de ceramica neagra de la Marginea, centre de artizanat;
  • puteti merge prin vaile montane pentru pescuit, vanatoare si bird watching.


Inapoi