Hotel Simfonia 4*

Perioada de functionare: pe tot parcrsul anului. Hotel Simfonia este localizat in Ramnicu Valcea, la km 0 al orasului, foarte aproape de cele mai importante centre comerciale, River Plaza Mall si Winmarkt Cozia. Combinand atat confortul, eleganta cat si aparatura tehnica si serviciul individual, Hotel Simfonia dispune de 34 camere duble si 2 apartamente cu terasa ce ofera o priveliste deosebita asupra orasului. Toate camerele sunt dotate cu mobilier fin si modern, cabina de dus, uscator de par, oglinda pentru cosmetica, birou, acces internet wifi, telefon direct, tv de ultima generatie, cablu tv, minibar, seif, aer conditionat, acces cu cartela. Fiecare dintre cele 4 etaje ale Hotelului Simfonia are un stil diferit, reusind astfel sa satisfaca cele mai sofisticate si pretentioase gusturi:

  • La etajul 1 stilul Classic este definit prin eleganta si opulenta combinand culorile pastelate cu elemente florale stilizate;
  • La etajul 2 regasim stilul Mediteranean ce evoca romantismul si aduce o atmosfera relaxanta. Culorile acestui stil sunt vibrante si preluate direct din natura;
  • La etajul 3 regasim stilul Modern, probabil cel mai popular printre tineri, confera camerelor un aer sofisticat si misterios.
  • La etajul 4 regasim stilul Oriental, un stil exotic cu accesorii unice si interesante.
Hotel Simfonia pune la dispozitia invitatilor sai 2 restaurante si o terasa Diamantul de Sare, unde acestia isi pot bucura simturile cu aromele delicioase atat din gastronomia locala cat si din cea internationala. Desi este situat in inima orasului, acesta va pune la dispozitie excursii organizate cu mijloace de transport proprii catre multiplele atractii turistice din zona, printre care statiuni balneoclimaterice cu traditie in domeniu, manastiri dintre cele mai vechi si frumoase din Romania, vizitarea atelierelor cu traditie in olarit din Horezu, dar si drumetii intr-un cadru natural salbatic si spectaculos.


Inapoi