Pensiunea Casa Cranta 4*

Casa Cranta – “ Un petit Chateau” ( Arhitect Smigelchi Victor ) este o creatie a anilor 1930 in stil Brancovenesc cu o panorama de exceptie spre Tampa si centrul istoric al Brasovului. Casa Cranta se afla intr-o zona linistita, la doar 5 minute de centrul orasului, foarte aproape de Cetatea Brasovului si la 3 km de aeroport. Datorita locatiei centrale, oaspetii pot vizita cu usurinta celebra Biserica Neagra, Biserica Sf. Nicolae, Bastionul Graft, Turnul Negru, precum si alte obiective turistice interesante, aflate în vecinatate.

Pensiunea detine camere si apartamente de lux, protocol si camera cu dotari ultra moderne: bai cu JacuzziTV satelit, telefoninternetminibar.

Unitatea de cazare ofera turistilor camere clasificate la 3 stele (2 camere duble twin, 1 camera cu pat matrimonial si 1 single) si la 4 stele (2 apartamente standard, 1 apartament deluxe, 4 camere duble matrimoniale, 2 camere single si o camera tripla). Amenajarea camerelor imbina perfect stilul clasic cu modernul, camerele fiind decorate cu lucrari de arta contemporana, picturi si grafica.

La restaurantul pensiunii puteti servi preparate din bucataria romaneasca, cat si internationala. Tot aici puteti gasi si o vinoteca unde va puteti delecta cu vinuri noi, vechi sau de colectie.


Inapoi