Pensiunea Evrica 2*

Hotelul functioneaza pe tot parcursul anului. Acest hotel ofera minunate facilitati de recreere si servici de calitate prin cele 40 de camere de cazare spatioase dotate cu baie privata cu dus, balcon, minibar, televizor, wi-fi gratuit, telefon si articole de toaleta. Oaspetii pot lua zilnic masa la restaurantul proprietatii, ce are o capacitate de 300 locuri, imbinand specificul meniurilor traditionale romanesti cu cele din arta culinara internationala.  Barul hotelului, un spatiu primitor cu o atmosfera calda, serverste cafea proaspata cu o aroma deosebita, ceai sau bauturi fine, toate fiind puse la dispozitia clientilor pentru destindere si petrecerea timpului intr-o maniera placuta. La Pensiunea Evrica se organizeaza, petreceri, mese festive, mese traditionale romanesti, botezuri si nunti intime, gratar in mijlocul naturii.  Aceasta locatie pune la dispozitie un teren de sport, pentru inchirieri se va achita:

  • 15 EURO/ora pe timp de zi;
  • 20 EURO/ora cu nocturna;
  • 33 EURO/ 1-2 ore cu nocturna si incalzire.
Accepta animale de companie! Daca sunteti pentru prima data in aceasta zona, va recomandam o vizita la obiectivele turistice din zona:
  • Rezervatii naturale: Pestera Polovragi, Pestera Liliecilor, Muzeul Trovantilor, Parcul National Buila-Vanturarita, etc.
  • Manastiri si schituri: Manastirea Bistrita, Manastirea Polovragi, etc.
Fie ca planificati o vacanta in familie sau doar relaxare si distractie, personalul amabil al hotelului nostru din Ramnicu Valcea va fi incantat sa va asiste cu detaliile organizarii.


Inapoi